Homepage  / Vedete străine

Câți bani a primit trupa ucraineană Kalush Orchestra pe trofeul Eurovision 2022. Ce vor face cu banii obținuți la licitație

Câți bani a primit trupa ucraineană Kalush Orchestra pe trofeul Eurovision 2022. Ce vor face cu banii obținuți la licitație
4

de Redactia Tvmania

Kalush Orchestra, trupa din Ucraina care a câștigat concursul Eurovision 2022 cu piesa „Stefania”, a vândut la licitație trofeul primit după spectacolul din Torinp. Formația a vrut astfel să adune bani pentru cumpărarea de drone care să poată fi utilizate de Armata Ucrainei împotriva invaziei ruse.

Kalush Orchestra a anunțat printr-o postare pe Facebook că, după licitaţia organizată pentru vânzarea trofeului Eurovision 2022, a obținut suma totală de 900.000 de dolari, scrie hotnews.ro.

După aflarea sumei obținute la licitație, membrii grupului au mulțumit fanilor, cărora le-au spus că sunt „incredibili”.

„Sunteţi incredibili! Mulţumim tuturor şi fiecăruia dintre voi pentru donaţiile făcute la licitaţie şi mulţumiri deosebite echipei Whitebit (companie dedicată tehnologiei informaţiei -n.r.), care a cumpărat trofeul cu 900.000 de dolari, iar acum sunt proprietari legitimi ai trofeului nostru”, au scris membrii grupului.

Conform presei din Ucraina, banii obţinuţi în urma licitaţiei vor fi folosiți pentru cumpărarea a trei drone de tip PD-2 pentru a fi folosite de Armata Ucrainei în războiul declanșat de Rusia în 24 februarie.

Cati-bani-a-primit-trupa-ucraineana-Kalush-Orchestra-pe-trofeul-Eurovision-2022.-Ce-vor-face-cu-banii-obtinuti-la-licitatie-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Sursa foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton