Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Câți bani câștigă Adelina Pestrițu din Instagram. Suma e fabuloasă!

Câți bani câștigă Adelina Pestrițu din Instagram. Suma e fabuloasă!

de Redactia Tvmania

Adelina Pestrițu (34 de ani) era hotărâtă în urmă cu câțiva ani să renunțe la televiziune, lucuru pe care de altfel l-a și făcut. De atunci, vedeta s-a dedicat vieții de familie și activității sale din mediul online care îi aduce în prezent sume considerabile în cont.

În prezent, Adelina este unul dintre cei mai urmăriți influenceri. Are 1.7 milioane de urmăritori pe Instagram și 1,5 milioane pe Facebook. Vedeta nu se ascunde să vorbească de activitatea sa și nici despre sumele încasate. Invitată la emisiunea online „Interviurile lui Vitalie”, Adelina Pestrițu a mărturisit că mulți nu înțeleg exact cu ce se ocupă și cum reușește să facă bani din asta:

„Părinții mă întreabă cu ce mă ocup. Eram la televiziune, era un venit sigur. Mi-a fost greu să le explic. Oamenii nu s-au obișnuit cu rolul de influencer, meseria de influencer, pentru că îți ocupă tot timpul. Sunt zile în care nu am timp pentru mine sau viața personală, dar trebuie, e musai să am timp pentru ce fac eu în mediul online, adică mediul din care îmi câștig pâinea, pentru care trebuie să muncesc non-stop. Nu este o meserie pentru care ai un program, cum sunt corporatiștii, până la 18.00, apoi merg acasă cu familia, merg la un tenis sau, pe vremuri, la Cinema.”, a declarat Adelina Pestrițu la emisiunea online „Interviurile lui Vitalie”.

Câți bani câștigă Adelina Pestrițu din Instagram

Cu toate că sumele încasate sunt considerabile, pentru a-și câștiga pâinea din online, Adelina a povestit că face și sacrificii, deși din afară totul pare ușor. Timpul petrecut alături de cei dragi este limitat, iar stările proaste  trebuie alungate cu repeziciune pentru că nimeni nu acceseză internetul pentru a vedea fețe triste, susține Adelina. 

 „Nu aș putea să-ți spun dacă ar fi o cifră reală sau umflată. Depinde mult de context. În cazul meu, să știi că au fost colaborări din propria inițiativă fără nici 50 de euro. Am simțit că este nevoie de aportul meu în cazul respectiv. Unele contracte sunt remunerate și cu asemenea sume, altele cu mai puțin. Altele deloc. Suma raportată la salariul minim pe economie este enorm.”, a mărturisit Adelina Pestrițu.
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton