Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Câți bani câștigă Selly din Youtube. Cifrele sunt neașteptate!

Câți bani câștigă Selly din Youtube. Cifrele sunt neașteptate!

de Redactia Tvmania

Selly se numără printre cei mai urmăriți vloggeri din România cu aproape 3 milioane de subscriberi pe Youtube și 1,7 milioane de urmăritori pe Instagram.

Deși a pornit afacerea în mediul online de la o vârstă fragedă, iar acum reușește să încaseze sume considerabile, Selly preferă să fie discret atunci când vine vorba de sumele încasate din activitatea sa. 

Presa tabloidă zvonește că tânărul ar fi făcut deja primul milion de euro. Despre acest subiect l-a întrebat și Cătălin Măruță pe Selly în podcastul găzduit de prezentator. Selly spune că se mândrește cu reușitele sale și a dorit să nu discute despre suma totală pe care o deține în conturi. Chiar și așa Cătălin Măruță a reușit să afle de la influencer câți bani câștigă de pe Youtube.

„Sunt mulțumit de veniturile pe care le am. E o mândrie pentru mine, dar nu vreau să discut despre sume concrete. Lumea are impresia, când spui averea unui om, că sunt banii pe care omul ăla îi are în cont.  Pot să spun cu siguranță că brandul pe care l-am construit și imaginea cu siguranță acestea valorează peste un milion de euro… mult peste un milion de euro. În rest, sume exacte de bani și lucruri de genul ăsta nu îmi stă în caracter să le discut, din contră, e un lucru de mulțumire. E vorba de Google AdSense. AdSens-ul se bazează pe vizualizările pe care le faci în YouTube. Contează cine se uită, puterea de cumpărare a publicului. La mine AdSens-ul asta crește peste 10.000 de euro, scade sub 10.000 de euro. 15.000 de euro am câștigat cel mai mult într-o lună”, a declarat Selly.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton