Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Câți bani câștigă Theo Rose, finalista „Bravo, ai stil!”, din rețelele de socializare. Suma e impresionantă!

Câți bani câștigă Theo Rose, finalista „Bravo, ai stil!”, din rețelele de socializare. Suma e impresionantă!
6

de Redactia Tvmania

Theo Rose este categoric una dintre cele mai îndrăgite artiste din generația tânără la ora actuală.

La doar 23 de ani, finalista show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities” reușește să cucerească publicul cu firea sa pozitivă și să fie mereu în trending.

Cu o voce nemaipomenită și de o frumusețe aparte, solista se bucură de reușite profesionale extraordinare! În urma participării sale în cadrul show-ului de la Kanal D, dar și a pieselor lansate în ultimul an, Theo Rose a reușit să aibă în scurt timp succes fulminant!  

Melodiile sale au sute de mii de vizualizări pe YouTube, iar unele dintre piese pot fi ascultate și la radio. Ultima sa piesă, în colaborare cu unul dintre reprezentanții noii generații ai muzicii  de petrecere, a fost lansată acum doua săptămâni și a strâns 7,1 milioane de vizualizări.

Ce sume colosale primește Theo Rose din rețelele de socializare

Succesul continuă și în mediul online! Theo Rose este urmărită în prezent de peste 580.000 de persoane pe Facebook, iar pe Instagram de peste 600.000. Pentru că popularitatea sa este în creștere, artista a ajuns la mare căutare inclusiv pentru promovarea anumitor produse.

Așa cum a obișnuit în toate aparițiile sale publice, Theo Rose a vorbit deschis și în cadrul unui interviu acordat pentru Radio Impuls. Gazda emisiunii, Mihai, i-a adresat întrebarea „Cât costă o postare pe contul tău de Instagram?” , iar Theo Rose a răspuns fără să ezite:

„Pe feed costă (n.r. postarea) 950 de euro, o serie de instastory plus tag pentru client costă 500 de euro, un video pe feed e 1.200 de euro și o postare pe feed e 950 de euro”, a dezvăluit Theo Rose.

Câți bani câștigă Theo Rose, din postările de pe rețelele de socializare.Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Theo Rose formează un cuplu cu nepotul lui nea Mărin

Artista formează un cuplu de mai bine de patru ani cu nepotul cunoscutului nea Mărin. Deși locuiesc împreună, Theo Rose a mărturisit, tot în mediul online, că nu este încă pregătită de pasul cel mare.

„E, cu cât mă întreabă lumea mai des, cu atât mie îmi vine să stau mai mult departe de subiect (n.r. – nunta). Avem patru ani împreună, suntem ca o familie. Ăsta e doar un pas pe care l-am face doar atunci când o să avem condiții bune pentru așa ceva”, a declarat Theo Rose.

articol scris de Alexandra Sânziana Bularca 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton