Homepage  / Vedete româneşti

Câți bani câștigă vedetele pentru America Express și alte reality show-uri. Dezvăluirile lui Mihai Trăistariu

Câți bani câștigă vedetele pentru America Express și alte reality show-uri. Dezvăluirile lui Mihai Trăistariu

de Andra Stana,

Mihai Trăistariu a participat, în trecut, la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, show-ul de la Pro TV. Recent, artistul a mărturisit că a fost ofertat și la „Asia Express” (Antena 1). Totodată, el a dezvăluit ce sume de bani primesc concurenții de la America Express sau alte emisiuni de tip reality show de pe micile noastre ecrane.

Mihai Trăistariu a dezvăluit câți bani primesc vedetele din România pentru a participa la show-uri TV cum ar fi „America Express” sau „Splash! Vedete la apă”. În anul 2015, cântărețul a participat la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, un reality show de televiziune românesc în care mai multe vedete trăiesc, timp de câteva săptămâni, împreună într-un mediu din junglă, concurând pentru a fi încoronat(ă) „Regele” sau „Regina” junglei”.

Acum, artistul în vârstă de 43 de ani a explicat că a fost ofertat pentru „Asia Express”, dar pentru „America Express” nu, scrie playtech.ro. Totodată, Trăistariu a dezvăluit că o vedetă poate primi între 1.500 și 2.500 de euro pe ediție. Pe de altă parte, el a specificat că fiecare vedetă își negociază contractul pe cont propriu.

La America Express nu m-au ofertat, la Asia Express m-au ofertat. Eu știu, de exemplu, când am fost în junglă, căci asta înseamnă peste tot, că te plătesc pentru fiecare ediție în care reziști să rămâi în competiție. Nu se oferă o sumă fixă, de la început. Ei zic că, dacă reziști 7 ediții iei 7 x 1.500 de euro, nu chiar câte 2.500 de euro pentru o ediție. Depinde cum se negociază și ce vedetă de calibru e.

Dacă îl iei pe Cătălin Botezatu, da, trebuie să îi dai 2.500 de euro pentru o emisiune. Dar dacă iei o vedetă mai micuță, gen Nicole Cherry, merge și cu 1.500 de euro. Așa e și la concursul «Splash! Vedete la apă», pentru fiecare emisiune în care reziști. Deci, vedetele mari iau cam 2.500 de euro, pentru o emisiune, iar astea mai micuțe iau cam 1.500 de euro, pentru fiecare emisiune”.

Mihai Trăistariu, printre concurenții de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Mihai Trăistariu a participat la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, în primul sezon al show-ului. Artistul a rezistat timp de 10 zile în concurs, scrie libertatea.ro.

Să fie cu toții pregătiți, pentru că probele sunt foarte grele, eu am rezistat doar 10 zile la «Sunt celebru, scoate-mă de aici!». Cea mai mare problemă pentru mine a fost mâncarea, trebuia să lupți pentru orice supliment, căci zilnic mâncai doar o lingură de fasole și o alta de orez. Trebuia să supraviețuiești cumva. De la înfometare ne și certam adesea”.

Vica Blochina, cel mai bine plătită vedetă de la Survivor România 2023

Invitată la podcastul „Tare de tot”, fosta concurentă de la Survivor România 2023 a dezvăluit că ea a primit cei mai mulți bani dintre toți concurenții din tabăra Faimoșilor. Motivul? Blochina și-a negociat un contract grozav cu cei de la Pro TV înainte să plece în Dominicană.

Fiecare e plătit pe săptămână acolo. Eu am fost cel mai bine plătită. Fiecare cum își negociază, dar eu chiar am fost super bine plătită la acest proiect. Fiecare ținea de locul lui cu dinții, iar disperarea asta de a rămâne acolo nu i-a lăsat pe restul să putem să ne înțelegem”.

Cu toate acestea, Vica Blochina nu a putut să dezvăluie suma exactă de bani pe care a încasat-o, din cauza contractului de confidențialitate pe care l-a semnat. „Am luat câteva zeci de mii de euro pe lună. Pe o lună eu am luat câteva zeci de mii de euro bune, însă nu pot să spun suma exactă. Eu am luat bani mulți. (…) Eu m-am dus la Survivor pentru bani”.

Alexia Eram primește cel mai mare onorariu la America Express 2024

În ceea ce privește emisiunile care urmează să fie filmate de acum încolo, se pare că fiica Andreei Esca primește pentru fiecare ediție de la America Express suma de 2.500 de euro, potrivit CANCAN. De asemenea, dacă se va întâmpla să iasă prima din concurs, Alexia Eram ar urma să primească în cont 10.000 de euro.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton