Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cauza morții lui Kirstie Alley. Actrița din „Uite cine vorbește” aflase recent că suferă de cancer. Ce s-a aflat acum

Cauza morții lui Kirstie Alley. Actrița din „Uite cine vorbește” aflase recent că suferă de cancer. Ce s-a aflat acum
9

de Andra Stana,

După mai bine de 45 de ani la Hollywood, Alley s-a stins fulgerător, pe 5 decembrie 2022. Avea 71 de ani și aflase recent că suferă de cancer. Boala necruțătoare a răpus și alți actori celebri, printre care și Audrey Hepburn.

Kirstie Alley, al cărei nume complet era Kirstie Louise Alley, s-a născut pe 12 ianuarie 1951 în Wichita, Kansas. Debutul ei pe ecran a avut loc în 1982, când a jucat în Star Trek II: The Wrath of Khan. Alley s-a alăturat distribuției serialului Cheers în sezonul șase, în 1987, și a jucat în serial timp de șase sezoane, până la cel de-al 11-lea și ultimul sezon al serialului, în 1993, scrie yahoo.com.

Kirstie Alley a fost nominalizată la cinci premii Emmy la categoria „Actriță principală remarcabilă într-un serial de comedie” pentru Cheers și a câștigat o dată în 1991. În timp ce juca în Cheers, Alley a jucat și în filmul Look Who’s Talking / Uite cine vorbește din 1989, alături de John Travolta. Filmul a avut încasări de peste 295 de milioane de dolari în întreaga lume și a dus la două continuări, Look Who’s Talking Too și Look Who’s Talking Now.

Cauza morții lui Kirstie Alley. Actrița din „Uite cine vorbește” aflase recent că suferă de cancerIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Vestea morții lui Kirstie Alley, anunțată de copiii actriței

Copiii lui Alley, William True și Lillie Price, au anunțat pe 5 decembrie 2022 că aceasta a murit din cauza unei forme de cancer diagnosticate recent. Ea avea 71 de ani.

  • „Tuturor prietenilor noștri, de pretutindeni din întreaga lume… Suntem triști să vă informăm că mama noastră incredibilă, feroce și iubitoare a murit după o luptă cu cancerul, descoperit de curând.
  • A fost înconjurată de familie și a luptat cu multă putere, lăsându-ne cu certitudinea bucuriei ei nesfârșite de a trăi și de orice aventuri care o așteaptă. Pe cât de iconică a fost pe ecran, a fost o mamă și o bunică și mai uimitoare”.
  • Suntem recunoscători echipei incredibile de medici și asistente de la Moffitt Cancer Center pentru îngrijirea lor. Bucuria și pasiunea mamei noastre pentru viață, pentru copiii, nepoții și numeroasele ei animale, ca să nu mai vorbim de bucuria ei eternă de a crea, au fost de neegalat și ne lasă inspirați să ne trăim viața la maxim, așa cum a făcut-o și ea.
  • Vă mulțumim pentru dragostea și rugăciunile voastre și vă rugăm să ne respectați intimitatea în aceste momente dificile. Cu dragoste întotdeauna, True și Lillie Parker.”, au spus William și Lillie într-o declarație pe Instagramul lui Alley.

Diagnosticul dur primit de Kirstie Alley cu puțin timp înainte să moară

Reprezentantul lui Kirstie Alley a confirmat pentru People cauza decesului iubitei actrițe a fost cancerul de colon.

Potrivit sursei citate, printre alte celebrități care au murit din cauza cancerului de colon se numără Audrey Hepburn, Chadwick Boseman și Eartha Kitt.

Alley a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame în anul 1995.

Kirstie Alley a fost căsătorită cu Bob Alley (1970-1977) şi Parker Stevenson (1983-1997), cu acesta din urmă având doi copii – William True şi Lillie Price. În anul 2016, ea a devenit bunica lui Waylon Tripp Parker, fiul lui William True.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton