Homepage  / Filme Online / Netflix

„Cavalerul în negru”, Netflix. Tot ce trebuie să știi despre noul serial coreean. Poveste, distribuție, trailer

„Cavalerul în negru”, Netflix. Tot ce trebuie să știi despre noul serial coreean. Poveste, distribuție, trailer
13

de Mioara Tronaru,

„Cavalerul în negru”, „Black Knight” (2023), este una dintre cele mai așteptate producții Netflix de anul acesta. Serialul este adaptarea unui webtoon de mare succes în Coreea de Sud: „Delivery Knight”, de Lee Yoon-gyun.

Despre ce e vorba în „Cavalerul în negru”

Sinopsisul oficial, transmis de Netflix, este concis: „În 2071, Pământul e devastat de poluarea aerului, iar supraviețuirea omenirii depinde de Cavalerii în negru, un grup de curieri nu tocmai obișnuiți”.

Presa asiatică este însă mult mai generoasă cu detaliile. Conform site-ului entertain.naver.com, situația se prezintă astfel: în 2071, un viitor chiar neliniștitor de apropiat, peninsula coreeană arată cu totul altfel decât o știm azi. Poluarea extremă și schimbările climatice nu au putut fi oprite, iar, drept consecință, aerul a devenit irespirabil și doar 1% din populație mai e în viață. O „viață” care depinde acum în totalitate de curieri, supranumiți „cavalerii în negru”, singurii care se aventurează în infernul de-afară pentru a livra supraviețuitorilor locați în case oxigen și ce mai au nevoie. Dintre acești curieri, povestea îl următește pe 5-8 (Kim Woo-bin), un „cavaler” legendar.

„Cavalerul în negru”, Netflix. Tot ce trebuie să știi despre noul serial coreean. Poveste, distribuție, trailerIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Cine joacă în „Cavalerul în negru”

Rolul principal este deținut de Kim Woo-bin (33 de ani), aflat la al patrulea titlu după ce a învins cancerul. A mai putut fi văzut recent, tot pe Netflix, în „Our Blues” (2022). Despre munca la „Cavalerul în negru”, actorul a declarat pentru entertain.naver.com: „Am fost foarte fericit să joc în serial. Sper că munca noastră vă va fi livrată în bune condiții”.

Se pare că negativul serialului va fi interpretat de Song Seung-heon. Personajul jucat de el este Ryu Seok, bogatul moștenitor al conglomeratului Cheonmyeong Group, care deține monopolul asupra oxigenului.

Din distribuție, mai fac parte Kang Yoo-seok, în rolul Sa-wol, un refugiat care vrea să-i calce pe urme lui 5-8, și Esom, în rolul Seol-ah, ofițer care are o relație apropiată cu familia lui Sa-wol.

Trailer „Cavalerul în negru”

Serialul va fi disponibil pe platforma de streaming Netflix pe 12 mai. Puteți vedea trailer-ul oficial aici:

Sursa foto: Netflix

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton