Homepage  / Știri

Cazul lui Alec Baldwin. A fost făcută publică înregistrarea apelului de urgență care a anunțat tragedia. „Am fugit cu toții”

Cazul lui Alec Baldwin. A fost făcută publică înregistrarea apelului de urgență care a anunțat tragedia. „Am fugit cu toții”

de Roxana Mirea,

Ancheta în ceea ce privește tragedia de pe platourile de filmare ale peliculei „Rust” continuă. Alec Baldwin a tras cu o armă de recuzită, iar directoarea de imagine Halyna Hutchins a fost împușcată mortal. Regizorul Joel Souza, care a fost împușcat în umăr, a declarat că Alec Baldwin exersa trasul cu arma când a avut loc tragedia. Recent, a fost făcută publică înregistrarea apelului de urgență care a anunțat tragedia.

Cazul lui Alec Baldwin. Înregistrarea apelului de urgență

În timpul filmărilor pentru pelicula „Rust”, directoarea de imagine Halyna Hutchins și-a pierdut viața. Pistolul de recuzită i-a fost înmânat lui Alec Baldwin de către asistentul de regie Dave Halls, care trebuia să se asigure că arma nu era încărcată cu gloanțe reale. Dave Halls nu este la prima greșeală de acest fel. El a mai fost concediat în anul 2019 tot pentru un incident în legătură cu o armă de foc.

Recent, presa americană a dat publicității înregistrarea apelului de urgență care a anunțat tragedia de pe platoul de filmare, scrie digi24.ro.

911, care este locația pentru urgența dumneavoastră?

Avem nevoie de o ambulanță la Bonanza Creek Ranch chiar acum. Avem doi oameni împușcați accidental pe un platou de filmare.

Ați spus că cineva a fost împușcat?

Doi oameni împușcați accidental pe un platou de filmare la Bonanza Creek Ranch.

Vă pun în legătură cu dispeceratul medical, nu închideți.

…Avem nevoie de ajutor. Regizorul și cameramanul nostru au fost împușcați.

Deci era încărcat cu un glonț adevărat?

Nu știu să vă spun. Avem doi răniți.

Le aducem deja (ambulanțele, n.r.) acolo. Rămâneți cu mine la telefon.

Acest nenorocit de asistent care a țipat la mine la prânz pentru că întrebam de revizuiri, nenorocitul ăsta. L-ai văzut… A țipat la mine? El ar fi trebuit să verifice arma, el este responsabil pentru ce s-a întâmplat. Eram acolo și repetam și s-a descărcat. Am fugit, am fugit cu toții. 

Dificultăți pe platourile de filmare

Anchetatorii au discutat și cu operatorul de cameră Reid Russell, care stătea lângă Joel Souza și Halyna Hutchins la momentul incidentului.

Reid Russell și Joel Souza au întâmpinat dificultăți pe platourile de filmare în ziua respectivă. Unii membri ai departamentului de camere au intrat în grevă din cauza condițiilor de muncă. O parte dintre angajați ar fi părăsit furioși platoul cu doar câteva ore înainte de incident. Având în vedere această situație, regizorul a spus că aveau la dispoziție o singură cameră pentru a fi folosită în acea zi și care nu înregistra în momentul incidentului.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton