Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ce a convins-o pe Maria Buză să se mute la țară. „Mă bucură cele mai simple lucruri”

Ce a convins-o pe Maria Buză să se mute la țară. „Mă bucură cele mai simple lucruri”

de Andra Stana,

Maria Buză a renunțat la traiul în București și a ales să se mute la țară, acolo unde își contruiește o casă. Actrița a povestit cum a schimbat-o pandemia și cum și-a reorganizat viața în ultima perioadă.

A vrut să scape de agitația din Capitală, așa că Maria Buză a luat decizia de a se muta la țară. Actrița s-a mutat de aproximativ un an undeva lângă București și este mult mai liniștită acum, scrie libertatea.ro.

Într-un interviu acordat publicației Cancan, artista a explicat cum de a ajuns să decidă să se mute departe de agitația orașului. De asemenea, Buză a spus și cum a fost afectată de pandemia de coronavirus.

„Am opt pisoi și doi câini. Avem casa în construcții la țară. Sunt retrasă la țară, să fie un an de când m-am mutat. Abia așteptam mișcarea asta. Ne mutăm într-o zonă foarte frumoasă. Dacă poți să eviți orașul și să ai un spațiu, o curticică lângă oraș, cred că este o binecuvântare.

Mă bucură cele mai simple lucruri, nu am nevoie de lucruri mărețe ca să fiu fericită. Sunt cea mai fericită. Doamne, Dumnezeule, rețeta fericirii e să te bucuri de ce ai, să nu îți dorești nimic mai mult și să nu regreți ce ai pierdut”, a declarat actrița.

Maria Buză: „Prețuiesc viața mult mai mult”

De multă vreme, Maria Buză nu a mai urcat pe scenă. De vină au fost restricțiile impuse de pandemie. În tot acest timp, actrița a avut timp să își reorganizeze prioritățile.

Maria Buză a început să pună pe primul plan familia. Mai mult, s-a bucurat de fiecare moment petrecut cu aceasta.

„Familia a rămas la loc de cinste, dar factorul financiar mereu își alocă locul. El conduce, indiferent de cum ne organizăm, depindem de asta. Ca un Pește ce sunt (n.r.- ca zodie) mi-am găsit locul, în așa fel încât să mă bucur.

M-am bucurat de pisicile mele, de cățeii mei. Sunt un om fericit, chiar dacă nu știu pentru cât timp.

Prețuiesc viața mult mai mult, prețuiesc prietenii mult mai mult, prețuiesc orice clipă de bucurie alături de cei dragi. Sunt convinsă că în asentimentul meu sunt foarte mulți”, a dezvăluit fosta concurentă de la „Te cunosc de undeva!”.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton