Homepage  / Vedete străine

Ce a declanșat, de fapt, ruptura dintre prințul Harry și prințul William. Cum a fost umilit Ducele de Sussex de fratele lui

Ce a declanșat, de fapt, ruptura dintre prințul Harry și prințul William. Cum a fost umilit Ducele de Sussex de fratele lui
7

de Roxana Mirea,

Între prințul Harry și prințul William există mai multe tensiuni. Mulți consideră că problemele dintre ei au o singură cauză: Meghan Markle. Totuși, se pare că ruptura dintre frați a apărut înainte ca Harry să o cunoască pe soția lui.

Prințul Harry aruncă vina pe William și Kate Middleton pentru scandalul uniformei naziste

Prințul Harry aruncă o parte din vina pentru scandalul uniformei naziste pe fratele său, prințul William, și pe cumnata sa, Kate Middleton, în noua sa carte de memorii, spun surse pentru Page Six. Ducele de Sussex susține că Prințul și Prințesa de Wales „au murit de râs” când l-au văzut îmbrăcat la petrecerea din 2005.

Harry avea 20 de ani când ziarul The Sun a publicat pe prima pagină o fotografie cu el îmbrăcat ca un soldat nazist, cu o banderolă roșie pe care era inscripționată o mare svastică. Fotografia a fost făcută la o petrecere cu costume cu tema „Nativii și coloniile”, la care a fost invitat și William, care era îmbrăcat într-un costum de leu.

Într-un fragment al cărții, Harry scrie despre alegerea ținutei, dezvăluind că a fost o tragere la sorți între două costume: o uniformă de pilot sau o uniformă nazistă.

„I-am sunat pe Willy și Kate, i-am întrebat ce părere au. Uniforma nazistă, au spus„, scrie Harry, adăugând că apoi a mers acasă și a probat-o pentru ei. „Amândoi au urlat. Era mai rău decât costumul lui Willy! Mult mai ridicol! Ceea ce, din nou, asta era ideea”.

Este posibil ca Harry, acum în vârstă de 38 de ani, să intre pentru prima dată în detalii despre conflictul cu fratele său mai mare în urma furtunii care a urmat. Alte surse confirmă că există, de asemenea, o „bucată bună” în viitoarea carte de memorii atât despre Kate, cât și despre mama sa vitregă, regina consoartă Camilla Parker-Bowles.

Prințul Harry, noi acuzații incredibile la adresa prințului WilliamIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Scandalul uniformei naziste a dus la ruptura dintre frați

Deși ducele de Sussex a numit incidentul cu naziștii „una dintre cele mai mari greșeli din viața mea„, o sursă editorială de rang înalt care a citit „Spare” al lui Harry a declarat: „Este ciudat, deoarece ai crede că Harry și-ar asuma responsabilitatea și că a trecut peste și nu l-ar târî pe fratele său în asta, dar el spune clar că se simte puternic în legătură cu rolul lui William în acest scandal.”

Istoricul regal Robert Lacey scrisese anterior că primul semn de probleme între frați a apărut atunci când Harry a fost nevoit să suporte partea cea mai grea a indignării publice din cauza costumului său de nazist – chiar dacă William l-a ajutat să aleagă ținuta.

Harry și-a ales costumul împreună cu fratele său mai mare – viitorul rege William al V-lea, pe atunci în vârstă de 22 de ani, care a râs tot drumul până la Highgrove (casa de la țară a lui Charles) cu fratele mai mic pe care ar fi trebuit să-l îndrume – și apoi la petrecere împreună”, a scris Lacey în cartea sa din 2020, „Battle of Brothers”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton