Homepage  / Vedete româneşti

Ce a declarat Anamaria Prodan despre divorțul de Reghe pentru presa din Italia. „M-a înșelat cu o femeie de 28 de ani”

Ce a declarat Anamaria Prodan despre divorțul de Reghe pentru presa din Italia. „M-a înșelat cu o femeie de 28 de ani”
11

de Roxana Mirea,

Subiectul divorțului dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan este tot mai mediatizat. Acum, și în presa internațională se vorbește despre ruptura dintre cei doi soți. Mai exact, Anamaria Prodan a oferit un interviu pentru presa din Italia, unde a vorbit și despre divorțul dintre ea și Reghe.

Anamaria Prodan, declarații despre divorțul de Reghe în presa din Italia

Recent, în presa din Italia, mai exact pe Tuttomercatoweb, a apărut un interviu acordat de către Anamaria Prodan. Aici, ea vorbește despre divorțul de Laurențiu Reghecampf. La început, impresara a negat toate zvonurile în ceea ce privește ruptura dintre ea și Reghe. Pentru prima dată, Anamaria Prodan a declarat public că soțul ei a înșelat-o cu o femeie mult mai tânără decât el, în vârstă de 28 de ani. Aceasta a declarat pentru presa din Italia că situația este foarte greu de gestionat și că a muncit mult să îl facă cunoscut pe soțul ei.

„E greu de gestionat situația. Mă sună tot felul de oameni din lumea fotbalului. Am muncit mult să-l fac cunoscut pe fostul meu soț. Nu cunoștea pe nimeni până nu am apărut eu. M-a înșelat cu o femeie de 28 de ani și asta știu și copiii mei, au citit pe internet. Eu nu am vrut ca informațiile astea să ajungă la ei. E o situație foarte complicată, sunt și copii la mijloc. Copiii mei au peste douăzeci de ani, dar este o situație jenantă pentru că suntem celebri în România. Și această rușine adusă familiei noastre de fostul meu soț e intolerabilă”, susține Anamaria Prodan pentru site-ul Tuttomercatoweb, citat de către libertatea.ro.

Cine-e-barbatul-care-spune-ca-a-avut-o-relatie-cu-Anamaria-Prodan-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

„Fostul meu soț așteaptă un alt copil”

Anamaria Prodan plănuiește să cumpere un club de fotbal din Italia. Totuși, nu se grăbește să facă această inveștiție pentru că, mai întâi, vrea să rezolveze problemele de familie. Impresara spune despre Reghe că și-a abandonat copiii. În plus, ea amintește că Laurențiu Reghecampf urmează să devină din nou tată.

Este greu, astăzi trebuie să fiu lângă copiii mei care au fost abandonați de tatăl lor și ar fi periculos să-i las în pace. Astăzi fostul meu soț așteaptă un alt copil. Toate acestea nu sunt bune pentru ei. Dar când rezolv aceste probleme, da, aș vrea să cumpăr un club din Italia și pentru că fotbalul italian este extraordinar. Familia mea a fost mereu pe prima pagină a ziarelor, cel puțin până când fostul meu soț i-a denigrat. Dar eu și copiii mei, ne-am dori un club în Italia”, a mai declarat Anamaria Prodan pentru presa din Italia.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton