Homepage  / Vedete străine

Ce a descoperit Margot Robbie odată cu rolul din „Bombshell”. „Acest lucru este șocant”

Ce a descoperit Margot Robbie odată cu rolul din „Bombshell”. „Acest lucru este șocant”
10

de Roxana Mirea,

Margot Robbie s-a destăinuit despre motivul pentru care a acceptat rolul din „Bombshell”, drama din 2019 despre femeile care au lucrat împreună pentru a-l demasca pe directorul general al Fox News, Roger Ailes, pentru comportamentul său necorespunzător. Actrița a mărturisit, că până la acel rol, ea nu știa ce înseamnă hărțuirea sexuală cu adevărat.

De ce a acceptat Margot Robbie rolul din „Bombshell”

Filmul „Bombshell” le are în rolurile principale pe Charlize Theron, Nicole Kidman și Margot Robbie și se bazează pe relatările femeilor de la Fox News care au decis să îl denunțe pe directorul general Roger Ailes pentru hărțuire sexuală.

Margot Robbie, în vârstă de 32 de ani, a recunoscut că nu cunoștea definiția hărțuirii sexuale și a acceptat rolul a înțelege mai bine ce înseamnă.  

„Mi-am dat seama că eu – ca persoană cu o poziție stabilită în industrie, așezată financiar și autosuficientă – nu cunoșteam definiția hărțuirii sexuale, iar acest lucru este șocant”, a spus ea în timpul unei conferințe BAFTA Life in Pictures care i-a celebrat cariera, potrivit Variety.

Bombshell (2019) – filmstillIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Robbie a mai spus că a „îngrozit-o” faptul că știa atât de puțin despre acest subiect, iar „Bombshell” a învățat-o că hărțuirea sexuală și comportamentele neadecvate „înfloresc în zona gri”.

Roger Ailes sau Harvey Weinstein, ei profită de această zonă„, a adăugat actrița din „Barbie”. „Situația nu este albă și neagră”.

O zonă gri reprezintă un domeniu sau o situație în care este dificil de judecat ce este corect și ce este greșit.

Margot Robbie nu va mai juca în „Pirații din Caraibe”

Una dintre cele mai așteptate apariții din lumea cinematografiei, și anume cea a lui Margot Robbie în „Pirații din Caraibe”, nu va mai avea loc. Încă din vara lui 2020 s-a discutat ca celebra actriță să interpreteze rolul principal într-un nou film din faimoasa franciză – un fel de Jack Sparrow, în varianta feminină. Însă acest lucru nu se va mai întâmpla, cel puțin așa reiese din declarațiile lui Margot pentru revista „Vanity Fair”, citată de Variety.

Am avut o idee și am dezvoltat-o ​​pentru o vreme, cu mulți ani în urmă, de a avea o femeie lider în prim-plan – nu o lume condusă de femei, ci doar un alt tip de poveste – care ne-am gândit că ar fi fost foarte tare”, a povestit actrița în „Vanity Fair” despre intenția sa de filma „Pirații din Caraibe” alături de Disney. „Dar cred că ei nu vor să o facă”, a mai specificat Margot.

Amsterdam premiere in LondonIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 10

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton