Homepage  / Vedete româneşti

Ce a dezvăluit Alexia Eram despre salariul Andreei Esca. Tânăra și-a cumpărat singură un apartament. „Am rată”

Ce a dezvăluit Alexia Eram despre salariul Andreei Esca. Tânăra și-a cumpărat singură un apartament. „Am rată”
8

de Roxana Mirea,

Mai multe specualții au luat naștere de-a lungul anilor în jurul salariului Andreei Esca. Venitul pe care prezentatoarea TV îl primește de la Pro TV rămâne confidențial. Recent, Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a mărturisit că nici măcar ea nu știe care este salariul mamei ei.

Alexia Eram, despre salariul Andreei Esca

Salariul Andreei Esca a fost un subiect discutat în ultimii ani, însă Alexia Eram a mărturisit că nici măcar ea nu știe cât câștigă mama ei de la Pro TV. Tânăra a precizat că probabil Andreea Esca nu i-a spus ce salariu are pentru că îi este teamă ca nu cumva să dezvăluie informația.  

Pe de altă parte, Alexia Eram nu le cere bani părinților ei. Tânăra în vârstă de 22 de ani își câștigă singură existența.

„Nici eu nu îl știu, mă jur! Vă jur, nu mi-l spune, pentru că poate crede că dacă mi l-ar spune, aș scăpa informația. Mă jur că eu nu îl știu! Eu chiar nu știu!

De vreo doi ani și jumătate, aproape trei ani, îmi câștig singură banii, ca să înțeleagă toată lumea. Normal că mama e foarte mândră și nici nu-i cer bani, chiar dacă aș avea nevoie. Și ea se comportă cu mine ca și cum aș fi și eu un om matur!”, a declarat Alexia Eram pentru cancan.ro.

Alexia-Eram-despre-salariul-Andreei-Esca-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Alexia Eram și-a cumpărat singură un apartament

Alexia Eram nu mai locuiește împreună cu părinții ei. Fiica Andreei Esca și-a cumpărat singură un apartament, iar acum are de plătit rate. Alexia recunoaște că este o fire „foarte cheltuitoare”, însă mereu are grijă să strângă bani pentru vacanțe.

„Nu mai stăm împreună, eu mi-am cumpărat apartamentul meu, am rată.

Pe de o parte, îmi e super-greu, mai ales dacă plecăm în vacanțe. Înainte eram obișnuită să îmi cumpere ei (n.r. părinții) chestii. Și acum eu trebuie să plătesc gazele, lumina, apa, rata, am responsabilități.

Sincer, sunt o fire foarte cheltuitoare, de ce să mint? Dar pentru vacanțe, oricum strâng. Trebuie să ai minimum o vacanță pe an și încerc să mă stăpânesc. Mario este partea rațională a familiei, care strânge, eu sunt pe partea cealaltă. Deci el mă potolește”, a mai declarat Alexia Eram.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton