Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ce a făcut Gina Pistol imediat ce a aflat că Laura Cosoi este însărcinată a treia oară

Ce a făcut Gina Pistol imediat ce a aflat că Laura Cosoi este însărcinată a treia oară
6

de Andra Stana,

Laura Cosoi este însărcinată a treia oară, iar Gina Pistol a reacționat la scurt timp după ce fosta iubită a lui Smiley a făcut anunțul. Cele două au o relație bună, cu toate că multă lume se aștepta ca între ele să existe o ranchiună.

Chiar în ziua de Crăciun, Laura Cosoi a dezvăluit că va deveni mamă pentru a treia oară. Actrița a postat un mesaj emoționant pe una dintre rețelele de socializare, iar Gina Pistol a reacționat imediat, scrie libertatea.ro.

Prezentatoarea de la Antena 1 a apreciat postarea făcută de actriță. Laura Cosoi a avut o relație de lungă durată cu Smiley în urmă cu mai mulți ani și mulți se așteptau să-i vadă în fața altarului. După despărțire, cei doi au început noi relații, actrița căsătorindu-se cu Cosmin Curticăpean, iar artistul are o frumoasă și discretă relație cu Gina Pistol.

Astăzi, între Laura Cosoi și Gina Pistol este o relație civilizată. Cele două se înțeleg foarte bine. Acum amândouă sunt mame și sunt extrem de fericite cu viața pe care o au. Și Laura Cosoi a reacționat acum ceva timp la o poză cu Josephine, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol, și a lăsat comentariu cu o inimioară.

Laura Cosoi așteaptă cel de-al treilea copil

Actrița mai are două fetițe, Rita și Vera. Laura Cosoi a anunțat odată cu sarcina și sexul bebelușului pe care îl poartă în pântece. Al treilea copil al vedetei și al lui Cosmin Curticăpean va fi tot o fetiță.

Laura-Cosoi-asteapta-cel-de-al-treilea-copil-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

„În acest moment brațele noastre devin și mai încăpătoare, sufletul și mai plin, emoțiile și mai copleșitoare, căci în lumea asta a noastră mai așteptăm o fetiță, o surioară pentru Rita și Vera. Ce dar minunat este viața, câtă bogăție pot aduce copiii, ce sentiment înălțător de recunoștință ne încearcă ori de câte ori le privim, cât de mare și de bun este Dumnezeu cu noi…”, a scris Laura Cosoi pe Facebook.

Sursa foto: Facebook

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton