Homepage  / Vedete româneşti

Ce a făcut Ioana Ginghină cu banii pe care i-a primit pentru pictorialul din Playboy. Când a fost acostată pe stradă

Ce a făcut Ioana Ginghină cu banii pe care i-a primit pentru pictorialul din Playboy. Când a fost acostată pe stradă
7

de Roxana Mirea,

Ioana Ginghină este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la noi. În anul 2005, ea a apărut și în revista Playboy. Într-un interviu recent, Ioana Ginghină a explicat ce a făcut cu banii pe care i-a primit pentru acel pictorial.

Ce a făcut Ioana Ginghină cu banii din Playboy

Ioana Ginghină a fost invitata Florentinei Fântânaru la emisiunea „De-a Viaţa Ascunselea”, de la Antena 3 CNN, acolo unde a vorbit despre pictoralul Playboy în care a apărut în anul 2005. Actrița a povestit și ce a făcut cu banii câştigaţi atunci.

„Și acolo am avut succes. La un moment dat, s-a făcut o copertă cu cele mai de succes apariții și am fost și acolo. Da (n.r. dacă a primit bani mulți pentru pictorial), cred că pentru vremea aia, da. Le-am dat părinților mei și mi-am luat o mașină. Și atunci mi-am luat și carnetul, până atunci nu îmi luasem carnetul. Acum știu că e moda cum faci 18 ani, dai de carnet și mașina ți-o cumpăra mama și tata. Nu, pe vremea mea nu era așa.

Pentru mine, pictorialul nu a fost neapărat pentru bani și nici pentru popularitate. De aia nici nu am făcut niciun del de vâlvă imediat după, deși puteam să fac pentru că… ce se întâmplă? După astfel de apariții, primești foarte multe telefoane de la tot soiul de domni mai mult sau mai puțin cunoscuți și atunci, dacă nu ai puțină minte și începi să ieși… Pe vremea aceea, erau foarte mulți paparazzi, care te urmăreau la propriu și dacă nu aș fi stat în banca mea să nu ies cu nimeni, să îmi văd de viața mea și, culmea, că la puțin timp, m-am și măritat, probabil că aș fi ajuns acel iepuraș care umblă cu cutărescu și cu cutărescu. Nu, nu mi-am dorit. Așa am fost educată, să nu am o rușine în a mă arăta”, a povestit Ioana Ginghină.

Ioana-Ginghina-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Când a fost Ioana Ginghină acostată pe stradă

Ioana Ginghină a fost întrebată dacă avea curaj să meargă pe stradă după ce a apărut în revista Playboy, dacă nu îi era cumva teamă să fie acostată de cineva. Ei bine, actrița a povestit că nu avea nicio problemă în ieși din casă la acea vreme. Ea a mărturisit că a fost acostată pe stradă mai târziu, pe când juca în serialul „Inimă de țigan”.

„Da, mergeam chiar și cu metroul. Cred că sunt mai mult acostată acum decât eram atunci. A crescut notorietatea și cred că cea mai acostată, și la modul la care m-a și deranjat, am fost în perioada în care am jucat în Inimă de țigan. Oamenii mă confundau foarte mult cu personajul. Întotdeauna m-au confundat cu personajul. Asta n-am înțeles niciodată. Dacă ai văzut că sunt un artist, poate te-ai prins între timp că sunt și eu o doamnă care merge pe stradă… de multe ori, mă luau, eu fiind și mai minionă, mă luau: „Ce faci, fă, Zambilo? Hai să faci o poză!” și efectiv mă luau, mă dezechilibram, mă luau pe sus. Mă deranja foarte tare chestia asta. Mă supăra modul de abordare. Dacă era „vă rog frumos, facem și noi o poză?” nu era nicio problemă, dar era exact cum ți-am spus eu și mă deranja”, a mai povestit acrița.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton