Homepage  / Galerie foto

FOTO. Ce a făcut Marlene Favela imediat după nuntă

FOTO. Ce a făcut Marlene Favela imediat după nuntă
8

de Redactia Tvmania

Actriţa Marlene Favela nu are de gând să se întoarcă prea curând pe platourile de filmare de la Televisa, ea adoră să petreacă timpul împreună cu proaspătul ei soţ, George Seely. Cei doi se află în prezent în Australia, ţara de origine a lui George, iar Marlene descoperă locuri precum Byron Bay sau Queensland. Înainte de a ajunge în Australia, ei au vizitat şi câteva oraşe din SUA, printre care Beverly Hills.

Ce a făcut Marlene Favela imediat după nuntă (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Marlene Favela (41 de ani, pe care aţi văzut-o anul acesta în „Pasiune şi putere” la Acasă) şi iubitul ei, afaceristul cu origini libaneze şi cetăţenie australiană George Seely, s-au căsătorit pe 16 decembrie anul trecut.

Conform peopleenespanol, nunta a avut loc în statul mexican Querétaro, mireasa a purtat două rochii create de designerul Rosita Hurtado (una pentru ceremonie şi alta pentru petrecere), iar tortul a avut 8 etaje. Printre invitaţii lui Marlene s-au numărat actriţele Ana Patricia Rojo, Nora Salinas şi Altair Jarabo.

Marlene şi George s-au logodit vara trecută, actriţa declarând atunci că şi-a găsit prinţul din poveşti: „Vă mărturisesc că mă simt norocoasă și binecuvântată pentru că am găsit nu numai un bărbat care să mă iubească și să mă respecte, l-am găsit pe Făt Frumos al poveștii mele cu zâne. Acum nu îmi mai e teamă să îmbătrânesc!”.

Din trecutul amoros al lui Marlene mai fac parte actorul şi modelul de origine israeliană Guy Davidyan, cel care a ajutat-o să-şi revină în urma atacului cerebral de care a suferit în 2012, şi pugilistul Jorge Kahwagi, cu care a fost fost logodită în 2009. Marlene şi proaspătul ei soţ sunt împreună de un an. George a cunoscut-o pe actriţă în timpul unei vacanţe pe care a petrecut-o în Mexic prin intermediul unor prieteni comuni.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton