Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ce a făcut Meghan Markle în timpul încoronării regelui Charles. Imaginile surprinse de paparazzi

Ce a făcut Meghan Markle în timpul încoronării regelui Charles. Imaginile surprinse de paparazzi
8

de Andra Stana,

Meghan Markle a lipsit de la încoronarea regelui Charles, eveniment organizat în weekend. Acum s-a aflat ce a făcut, de fapt, ducesa de Sussex în timp ce prințul Harry, soțul ei, se afla la Londra.

Meghan Markle a lipsit de la festivitățile de încoronare a regelui Charles al III-lea, organizate în weekend în Marea Britanie. În schimb, fosta actriță și actuala ducesă de Sussex a fost văzută făcând drumeții în California.

Ducesa de Sussex, în vârstă de 41 de ani, a ales să se relaxeze făcând o drumeție la 40 de minute depărtare de casa de 15 milioane de dolari pe care o împarte cu soțul ei, prințul Harry, duminică dimineața, scrie pagesix.com.

Anterior, Page Six a relatat că prințul Harry, în vârstă de 38 de ani, a zburat rapid din Londra în California în weekend pentru a ajunge acasă la timp pentru a sărbători cea de-a patra aniversare a fiului său.

Harry și cei doi copii ai lor – Archie, 4 ani, și Lilibet, 1 an – nu s-au alăturat lui Markle pentru plimbarea în aer liber. Cu toate acestea, actrița din „Costume” a avut alături câțiva prieteni apropiați.

Markle a păstrat o ținută casual pentru această ieșire. Ducesa de Sussex a purtat un top albastru marin lejer, pantofi maro de drumeție și o pereche de colanți, cu o jachetă kaki legată în jurul taliei.

Parcă încercând să rămână incognito, fosta actriță și-a completat look-ul cu ochelari de soare cu ramă mare. De asemenea, a purtat o eșarfă, precum și o pălărie Panama.

Apariția rară vine după ce multe persoane au pus la îndoială intenția lui Markle de a nu participa la încoronarea regelui Charles al III-lea.

În mod oficial, s-a știut că încoronarea a coincis cu ziua de naștere a lui Archie, un eveniment de la care Markle a refuzat să lipsească. Aceasta a fost motivul pentru care Harry a zburat singur în Marea Britanie. „În niciun caz Meghan nu avea de gând să rateze ziua de naștere a fiului ei”, a declarat o sursă.

FWROIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

De ce a lipsit, de fapt, Meghan Markle de la încoronarea regelui Charles

În plus, biograful regal Omid Scobie a susținut la începutul acestei luni că Markle nu a vrut să meargă în Marea Britanie în încercarea de a-și „proteja liniștea”.

„Ea este conștientă cât de mult din lumina reflectoarelor se îndreaptă asupra ei atunci când pune măcar un picior în apropierea poveștii”, a spus el în timpul unui interviu televizat. „Dacă ar fi venit și ar fi stat pur și simplu lângă soțul ei, comentariile și narațiunea zilei ar fi fost foarte diferite.”

Palatul Buckingham a publicat o declarație în aprilie, confirmând că Markle nu va participa la festivitățile de încoronare – în timp ce Harry urma, într-adevăr, să fie prezent.

„Ducele de Sussex va participa la slujba de încoronare de la Westminster Abbey pe 6 mai”, se arată în declarație. „Ducesa de Sussex va rămâne în California cu Prințul Archie și Prințesa Lilibet”.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton