Homepage  / Vedete străine

Ce a făcut Prințul Harry după slujba de încoronare a Regelui Charles al III-lea. Ce nu s-a văzut la TV

Ce a făcut Prințul Harry după slujba de încoronare a Regelui Charles al III-lea. Ce nu s-a văzut la TV
7

de Roxana Mirea,

Deși Prințul Harry a fost prezent la încoronarea Regelui Charles al III-lea, el nu a jucat un rol prea important în ziua cea mare. Ducele de Sussex a plecat de unul singur după slujba de încoronare de la Westminster Abbey. Iată ce nu s-a văzut la TV.

Prințul Harry a plecat singur după slujba de încoronare a Regelui Charles al III-lea

Prințul Harry a ocupat un loc secundar, la propriu, în ziua istorică a încoronării tatălui său. Ducele de Sussex, în vârstă de 38 de ani, a sosit în Marea Britanie pentru a fi prezent la încoronarea regelui Charles al III-lea, care a avut loc sâmbătă, la Westminster Abbey, dar într-un moment care nu a fost surprins de camerele de filmat, Harry a fost văzut așteptând singur timp de 10 minute în fața Westminster Abbey înainte de a se urca pe bancheta din spate a unei mașini și de a pleca. Între timp, fratele său, prințul William, Kate Middleton și copiii lor au ieșit împreună din biserică, urmându-i pe rege și pe regina Camilla într-o procesiune elaborată înapoi la Palatul Buckingham, potrivit ET.

FWROIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Toate acestea s-au petrecut după ce Harry a fost plasat în mod special pe un loc în al treilea rând al abației în timpul ceremoniei, la două rânduri în spatele familiei fratelui său. Pe fondul tensiunilor legate de lansarea cărții de memorii a lui Harry, prințul nu a avut nicio interacțiune cu tatăl sau fratele său în timpul evenimentului.

Mai devreme în acea dimineață, Harry a fost văzut intrând la slujba de încoronare împreună cu verișoarele sale, prințesa Beatrice, prințesele Eugenie și Zara Tindall, precum și cu soții lor. El părea bine dispus, zâmbind și discutând cu soțul lui Beatrice, Edoardo Mapelli Mozzi, și s-a așezat alături de familia sa – alături de soțul lui Eugenie, Jack Brooksbank, și chiar în spatele mătușii sale, Anne, Prințesa Regală.

FWROIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 7

O sursă a declarat pentru ET că Harry a sosit în Marea Britanie vineri dimineață și a fost cazat la fosta sa casă și a lui Meghan, Frogmore Cottage. Harry a participat singur la încoronare – în timp ce soția sa, Meghan Markle, și cei doi copii ai lor – prințul Archie, 3 ani, și prințesa Lilibet, 1 an – au rămas acasă, în California.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton