Homepage  / Vedete româneşti

Ce a făcut Selly cu primii bani câștigați. Ce sumă imensă a primit pentru un contract de imagine

Ce a făcut Selly cu primii bani câștigați. Ce sumă imensă a primit pentru un contract de imagine
6

de Roxana Mirea,

Selly este unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România și a început să fie creator de conținut în anul 2012. Cinci ani mai târziu, Andrei Șelaru, pe numele lui real, a primit o sumă uriașă de bani pentru un contract de imagini. Selly a dezvăluit ce a făcut cu primii bani pe care i-a câștigat.

Ce a făcut Selly cu primii bani pe care i-a câștigat

Selly a dezvăluit ce a făcut cu primii bani pe care i-a câștigat. Este vorba de câteva mii de lei pe care i-a investit într-o cameră de filmat.

„Au fost mai multe momente, a fost primul moment în care am scos eu niște bani de la bancomat, banii mei. Ăla a fost un moment semnificativ, dar banii erau câteva mii de lei, erau bani doar din monetizarea YouTube, deci n-aveam nicio legătură cu contracte de publicitate sau cu altceva. Și ăia au fost banii cu care mi-am cumpărat prima cameră, o cameră de 2.400 de lei, care și-a scos banii de un milion de ori, pentru că am folosit-o până am forjat-o. (…)

Dup-aia, primii bani mai serioși au venit abia prin 2017, deja făceam de cinci ani treaba asta, atunci a venit primul meu contract de 20.000 € – 30.000 €, adică primul contract să zici «bă, da, așa da, acolo voiam să ajungem».

Abia în 2017, în contextul în care eu fac asta din 2012, trebuie să îți imaginezi ce noroc am avut, pentru că m-am apucat când eram foarte mic, pentru că am 21 de ani. Stau să fac ceva timp de cinci ani de zile, să nu-mi aducă niciun ban. Greu de crezut, că am și eu o chirie de plătit, am și eu costuri, o benzină la mașină, de mâncat, de supraviețuit”, a declarat Selly pentru CANCAN.

cum-si-a-inceput-selly-activitatea-in-online-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Pe ce obișnuia Selly să-și cheltuie banii

În continuare, Selly a mai spus că a cheltuit o grămadă de bani pe haine scumpe, din dorința de a ieși în evidență. Chiar dacă îmbrăca haine super scumpe, Selly spune că tot nu era îmbrăcat cu stil pentru că nu știa cum să combine acele piese vestimentare.

„Încă de mic, eu mi-am dorit foarte mult tot ce înseamnă partea asta tehnică, camere, calculatoare și telefoane, asta-mi doream. Când eram mic nu mă interesa asta cu îmbrăcatul, aveam zero stil, nu știam eu de branduri, de lux, de fiță, pentru că nu sunt din mediul ăsta. Ulterior, când am mai crescut și am ajuns adolescent, a ajuns și la mine febra asta cu hainele de brand și de fiță, ceea ce a fost prost pentru mine, pentru că eu nu prea știu să mă îmbrac.

Și când am avut bani pe mână și am început să îmi iau haine super scumpe, nu mă îmbrăcam neapărat bine, pentru că nu le combinam bine. Poți să ai foarte mulți bani, haine extraordinar de scumpe, dacă n-ai stilul efectiv, să știi să le combini. Mi-am spart banii pe țoale și pe lucrurile astea mult timp. Și acum o mai fac, dar atunci o făceam ca să arăt eu ceva. Acum nu mă mai interesează, nu mai simt că am ceva de demonstrat prin modul în care mă îmbrac”, a mai declarat Selly.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton