Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ce a făcut Simona Hapciuc cu banii câștigați la „Survivor România”. Faimoasa și-a îndeplinit cel mai mare vis!

Ce a făcut Simona Hapciuc cu banii câștigați la „Survivor România”. Faimoasa și-a îndeplinit cel mai mare vis!
9

de Redactia Tvmania

Chiar dacă a părăsit competiția Survivor România înainte de a-și duce la îndeplinire scopurile pentru care intrase în emisiunea de la Kanal D, Simona Hapciuc, care a făcut parte din echipa Faimoșilor, a reușit să își împlinească visul odată ajunsă acasă.

Perioada petrecută în Republica Dominicană și-a pus însă amprenta pe starea de sănătate a Simonei. Dar din păcate cel mai afectat a fost fiul ei, Dimi, așa cum îl alintă faimoasa: 

„Sunt programata la diferiti medici care ma asteapta in vederea urmatoarelor analize. Sunt si sub tratament cu antivirale, foarte multe pastile de durere, nu sunt foarte apta sa vorbesc. La Dimi a fost mai mult pe fond emotional, dadea semne de raceala, dar nu era, era foarte apatic si medicii au spus ca e din cauza emotiilor.

 La mine s-au agravat simptomele destul de mult. Eu cand am o problema sau ma simt rau, am prostul obicei sa tin in mana. Sindromul meningeal, am inteles, ar fi destul de grav, acum sunt bine, am iesit din spital deoarece Dimitrie plange foarte mult dupa mine si in momentul in care m-am internat a avut o criza de plans si ma ruga sa nu-l parasesc, moment in care am inteles cam cat de rau i-a facut plecarea mea.

 

Fizic sunt ok, psihic sunt foarte suparata pe mine pentru ca mi-am pus sanatatea in halul asta, ca m-am intors cu atatea probleme, mi-am dezechilibrat copilul super mult„, a povestit Simona Hapciuc pe Instagram.

Ce a făcut Simona Hapciuc cu banii câștigați la Survivor România

Se pare că faimoasa a încasat o sumă frumușică în urma participării sale în competiția de la Kanal D. Conform site-ului Kanal D, Simona și-ar fi cumpărat casa la care visa de mult timp și pe care și-o dorea pentru fiul său Dimi. Este vorba de  un superb penthouse extrem de spațios și luminos.
Simona ar avea planuri mari cu noua sa locuință. Pe lângă faptul că și-a dorit mai mult spațiu de joacă pentru fiul ei, una dintre camere își dorește să o transforme într-o sală de fitness. 
 

Potivit aceleiași surse, Simona a mai incheiat o tranzactie vanzand un teren care a apartinut familiei, bani pe care i-a folosit cu siguranta in achizitionarea acestui superb apartament.

 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton