Homepage  / Vedete româneşti

Ce a fost cel mai greu pentru Eliza și Cosmin Natanticu la Asia Express. „Era foarte frustrant”

Ce a fost cel mai greu pentru Eliza și Cosmin Natanticu la Asia Express. „Era foarte frustrant”
8

de Roxana Mirea,

Eliza și Cosmin Natanticu formează una dintre echipele care au plecat în aventura vieții lor la Asia Express. Competiția este dură, iar concurenții se luptă pentru a face față cu brio provocărilor. Recent, Cosmin Natanticu a vorbit despre experiența de pe Drumul împăraților și a mărturisit ce le-a fost cel mai greu lui și soției sale.

Ce a fost cel mai greu pentru Eliza și Cosmin Natanticu la Asia Express

Eliza și Cosmin Natanticu reprezintă una dintre cele mai puternice echipe de la Asia Express, sezonul 4, emisiune difuzată la Antena 1. Recent, cei doi au vorbit despre ce le-a fost cel mai greu pe Drumul Împăraților. Știm foarte bine că un obstacol în calea obținerii victoriei îl reprezintă și autostopul pentru concurenții de la Asia Express. Cosmin Natanticu a declarat că pentru el și Eliza cel mai greu era la ocazie, când erau nevoiți să convingă pe cineva să îi ducă la destinație.

Au fost multe lucruri care ne-au dat de furcă amândurora. Cum ar fi pandemia, pentru că oamenii era sceptici să te ia în mașină sau în casă, lucru foarte firesc, de altfel, sau căldura, kilometri întregi de mers pe jos, cu rucsacul în spate, rucsac care nu era deloc uşor şi, desigur, foamea. Dar, sincer, cel mai greu era la ocazie, pentru că stăteam cu orele și nu te lua nimeni, era foarte frustrant!”, a povestit Cosmin Natanticu pentru click.ro.

243013968_411440870554832_598630847476499689_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Ce i-a ajutat pe Eliza și Cosmin Natanticu la Asia Express

Asemenea, celorlalte echipe, Eliza și Cosmin Natanticu au fost supuși la fel și fel de provocări la Asia Express. Cosmin a mărturisit că muzica soției lui i-a ajutat în diverse momente. În plus, umorul lor i-a ajutat să treacă peste momentele grele.

Pot să zic că mai mult muzică ei ne-a ajutat. Le-a cântat oamenilor în mășină sau în case. Eu cu engleza nu prea mă descurc și îmi era greu să fac glume. Le arătam oamenilor pe YouTube video-uri cu noi, de fapt mai mult cu Lizi, pentru că are piese în engleză. Eu am ceva video-uri stand-up în limba română… îți dai seama că nu înțelegea nimeni nimic. Umorul ne-a ajutat pe noi să trecem peste momente mai grele, mai făceam haz de necaz”, a mai declarat Cosmin Natanticu pentru sursa menționată anterior.

Sursa Fotoo: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton