Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ce a fost de fapt între Zanni și Elena Marin la „Survivor”. „Am pus ambele mâini, nu doar una, erau martori”

Ce a fost de fapt între Zanni și Elena Marin la „Survivor”. „Am pus ambele mâini, nu doar una, erau martori”

de Redactia Tvmania

Timp de mai bine de șase luni, perioadă pe care au petrecut-o în Republica Dominicană, între Elena Marin și Zanni au existat mai multe conflicte. Printre altele, dansatoarea a fost acuzată că ar fi falsă și i-au fost aruncate cuvinte dure în cadrul competiției „Survivor România”, scrie libertatea.ro.

Recent, aflat în cadrul emisiunii Teo Show, de la Kanal D, Zanni – câștigătorul marelui trofeu „Survivor România” 2021 – a scos la iveală un amănunt mai puțin știut.

„Nu doar că am luat-o în brațe, am si pus mâna direct. Nu o să îți vină să crezi despre cine este vorba. Ține-ți prietenii aproape și dușmanii și mai aproape.

I-am pus mana pe posterior Elenei Marin, cand m-am dus la râu dupa traseu. A zis sa ii dau cu apa cand eram acolo la rau, ca era murdara de nisip, si ma uitam la ea, am vazut ca e asa jucausa si i-am spus „vezi ca ai nisip pe fund” si a zis „pai spala-ma” si am pus mana.

Am pus ambele maini, nu doar una, erau martori. Sunt băiat săritor”, a declarat în urmă cu puțin timp Zanni, la Teo Show, potrivit Wowbiz.

Ce surpriză le-a pregătit Zanni fanilor săi, după ce a câștigat „Survivor România”

Zanni a câștigat trofeul „Survivor România’ 2021 și marele premiu pus în joc, în valoare de 50.000 de euro. Acum, având în vedere că a fost susținut de foarte mulți români pe durata întregului concurs, pentru ei, artistul a făcut un anunț important. Le-a pregătit o surpriză, scrie libertatea.ro.

În colaborare cu Alex Velea, care îi este mentor, Zanni va lansa în curând o nouă melodie.

„Doamne, da-mi puțin noroc’, piesa pe care am pregătit-o cu @iamvelea în semn de recunoștință pentru tot ce ați făcut pentru mine.

Vă mulțumesc din suflet pentru toate reacțiile voastre! Sunteți aici cu mine? Sunteți pregătiți?

La 50k like-uri, dăm drumul la videoclip.’, a scris Zanni pe pagina lui de Instagram.

Astăzi la TV:

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton