Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ce a învățat Simona Pătruleasa după 14 ani de la nunta cu Sabin Ivanof. „Poți ajunge foarte ușor la…”

Ce a învățat Simona Pătruleasa după 14 ani de la nunta cu Sabin Ivanof. „Poți ajunge foarte ușor la...”

de Andra Stana,

Prezentatoarea știrilor Kanal D din weekend, Simona Pătruleasa (47 de ani), are o relație de 17 ani cu Sabin Ivanof, iar de 14 ani sunt căsătoriți și au împreună o fetiță, pe Ingrid, care în toamnă va împlini 11 ani. Vedeta a povestit, pentru viva.ro, despre momentele grele din căsnicie.

Simona Pătruleasa și-a deschis sufletul și a vorbit despre momentele grele din căsnicia sa cu Vlad Ivanof

Având în vedere că au trecut deja 14 ani de la momentul când a pășit spre altar, Simona Pătruleasa se poate lăuda cu un mariaj longeviv. Vedeta Kanal D a explicat ce a învățat în toți acești ani în care a fost soția lui Vlad Ivanof.

„De-a lungul timpului, mi-am dat seama că poți ajunge foarte ușor la conflict. Este foarte important să fii atent la ce spui, cuvintele pot să fie foarte dureroase, pot răni și este greu să ștergi ceea ce ai spus. Încercăm să fim mereu echilibrați, să nu ne certăm, în niciun caz nu ne jignim”, a explicat Simona Pătruleasa în interviul citat.

Despre momentele grele trăite în pandemie, prezentatoarea de la Kanal D a lăsat să se înțeleagă că nu a pus piedici în relației ei cu Sabin Ivanof.

„Ne respectăm, asta este cel mai important. Și în pandemie, considerată o piatră de hotar pentru multe relații, noi nu am avut nicio problemă. De când suntem împreună, de 17 ani, am fost despărțiți doar trei zile, în primele luni de relație. În rest, nu am stat nicio zi, nicio noapte unul fără celălalt. Noi nu ne plictisim, am petrecut mult timp împreună. Și când stăm și ne uităm la un film, fără să scoatem un cuvânt, nu ne plictisim. Pentru noi, acela este un timp frumos și valoros. Ne plac aceleași filme, ascultăm aceeași muzică. Ne bucurăm de lucrurile simple, că putem savura împreună o înghețată, că suntem sănătoși, că mergem la un film.”, a povestit Pătruleasa.

Simona Pătruleasa: „Am trecut mai ușor peste toate”

Căsnicia Simonei Pătruleasa a fost deseori încercată, din exterior. Vedeta Kanal D a explicat, pentru sursa citată, cum a reușit să depășească momentele grele apărute în viața ei.

„Când le-am trăit, mi s-au părut mai grele, m-am consumat mult, dar Sabin a fost mai detașat, nu-l afectau atât de mult și încerca să îmi ridice și mie moralul, să mă întărească. El a fost mai puternic și datorită lui am trecut mai ușor peste toate. Ne-am sprijinit reciproc, însă el a fost pentru mine un sprijin mai mare.”, a spus Simona Pătruleasa.

Întrebată despre o eventuală rupere a mariajului său, în ultimii 14 ani, Simona Pătruleasa a pus rapid punctul pe „i”.

„În atâția ani, sunt momente în care te gândești la unele aspecte mai puțin plăcute. Când nu reușeam să devin mamă, mă gândeam că Sabin merită să trăiască experiența asta, mă simțeam vinovată, mi se părea nedrept față de el să nu aibă copii, doar pentru că eu nu pot. Au fost momente dificile, însă, din fericire, am reușit să trecem peste ele. Dar lucrurile dificile ne-au sudat, de fapt, relația.”, a declarat Pătruleasa.

„Mulți tineri ajung să divorțeze din acest motiv!”

Într-un interviu pentru TVmania, Simona Pătruleasa a vorbit despre cel mai greu moment prin care a trecut.

”Cel mai dificil moment din viața noastră a fost acela în care am aflat că nu pot să rămân însărcinată. A fost un moment dureros și greu. Mi-am dat seama că nu orice soț, bărbat, poate duce un astfel de moment. Mulți tineri au ajuns să divorțeze din acest motiv, pentru că soții erau copleșiți de toată nebunia asta care înseamnă fertilizare in vitro, drumurile la spital. Sabin a fost cel care, atunci când eram cu moralul la pământ, m-a susținut și mi-a dat încredere că vom reuși. Și am reușit”, a povestit Simona.

Prezentatoarea de la Kanal D consideră că are o căsnicie frumoasă și o familie reușită. Se înțelege de minune cu soțul ei, care-i face mereu mici surprize, și datorită programului, reușește să petreacă foarte mult timp cu Ingrid.

”Am noroc să lucrez în weekend și pot să mă ocup de luni până vineri de Ingrid, să petrecem timp împreună. Pentru mine, programul acesta a fost ceea ce îmi trebuia, astfel încât să îi pot oferi atenție totală fetiței mele”, a mai spus Simona, într-un interviu acordat de această dată TVmania.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton