Homepage  / Vedete româneşti

Ce a pățit Andreea Bălan la miezul nopții, când a coborât din dormitor. „Nu pot să cred!”

Ce a pățit Andreea Bălan la miezul nopții, când a coborât din dormitor. „Nu pot să cred!”
10

de Roxana Mirea,

Ce a pățit Andreea Bălan la miezul nopții. Andreea Bălan a avut parte de o surpriză mai puțin plăcută chiar la miezul nopții. Vedeta a coborât din dormitor în bucătărie și atunci mai mare i-a fost surpriza în momentul în care a văzut ce se întâmplase. Andreea Bălan, fiind foarte activă pe rețelele sociale, nu avea cum să nu le povestească internauților despre situația cu care s-a confruntat. Ce i s-a întâmplat artistei.

Ce a pățit Andreea Bălan la miezul nopții

Cu siguranță, nu vă sunt străine toate glumele de pe internet în ceea ce privește afinitatea pisicilor față de bradul de Crăciun. În momentul în care văd bradul împodobit, pur și simplu pisicile nu pot să stea la distanță, lucru de care s-a convins și Andreea Bălan. Aseară, pe la 12:00 noaptea, artista a coborât din dormitor în bucătărie. Atunci a avut parte de o surpriză mai puțin plăcută. Bradul împodobit era dărâmat. Desigur, vinovată de acest lucru a fost nimeni alta decât Steluța, pisica artistei. Andreea Bălan l-e-a povestit fanilor ei ce s-a întâmplat. În tot acest timp, Steluța se afla lângă ea, făcând pe nevinovata.

Steluța, aseară, a dărâmat bradul. La 12:00 noaptea, când am coborât ca de obicei să mănânc dulceață cu biscuiți, bradul era tot jos. Steluța năzdrăvana. Acum ne iubim? Am venit să ne iubim, desigur și aseară ai fost năzdrăvană. Și cică l-a dărâmat și azi de dimineață”, a povestit Andreea Bălan pe Instagram.

Andreea-Balan-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Andreea Bălan, surpriză neplăcută din partea pisicii

Andreea Bălan a filmat bradul doborât de Steluța și le-a spus internauților că evenimentul s-a petrecut fix la două zile după ce l-a împodobit. Desigur, artista a reîmpodobit bradul și a spus că acest lucru a devenit deja o tradiție, având în vedere că și anul trecut l-a împodobit de două ori.

Nu pot să cred. Este 12:00 noaptea, la două zile după ce l-am împodobit. Am coborât să îmi fac un ceai și am găsit bradul așa. Steluța a dărâmat bradul. Deci nu pot să cred așa ceva și bineînțeles că l-am împodobită din nou. Împodobește, despodobește… E deja o tradiție. Și anul trecut și anul ăsta… Îl facem de două-trei ori, nu e problemă”, a mai povestit artista.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton