Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ce a pățit Courteney Cox la filmările episodului special din „Prietenii tăi”. A recunoscut abia acum

Ce a pățit Courteney Cox la filmările episodului special din „Prietenii tăi”. A recunoscut abia acum

de Andra Stana,

Courteney Cox este cu adevărat o actriță de succes. Anul trecut, ea a fost premiată, în sfârșit, cu Emmy. Cu toate acestea, ea nu se poate lăuda cu o memorie prea grozavă. Recent, actrița din „Friends/Prietenii tăi” a recunoscut că acesta este unul dintre punctele sale slabe. Iată cum a afectat-o acest amănunt pe Monica din celebrul serial american de la HBO.

Orice fan adevărat știe replicile din „Prietenii tăi”. Ba chiar și gesturile făcute de actorii preferați din serialul american. În schimb, Courteney Cox, interpreta Monicăi Geller din cunoscutul sitcom, a mărturisit de curând prin ce a trecut la filmările pentru episodul special al serialului-cult „Friends”.

După câte se pare, actrița nu-și mai amintește aproape nimic din timpul filmărilor celor 10 sezoane din „Friends”, scrie marieclaire.com. Cox a explicat că ar fi trebuit să își facă temele înainte să vină pe platourile de filmare ale noului episod al serialului, „Prietenii tăi: Reuniunea”. Sitcomul american „Prietenii tăi” sau „Friends”, care a avut zece sezoane (1994-2004), a rămas unul dintre cele mai urmărite și îndrăgite seriale de-a lungul timpului.

„Ar fi trebuit să mă uit la toate cele zece sezoane. Atunci când am făcut reuniunea și mi s-au pus întrebări, am spus: „Nu-mi amintesc să fi fost acolo”, a spus Cox. „Da. Nu-mi amintesc să fi filmat atâtea episoade”, a mai explicat actrița.

Cox a continuat să explice de ce crede că memoria ei îi joacă feste. „E simplu”, a spus ea. „Nu-mi amintesc nicio traumă din copilăria mea, dar am trei amintiri. Nu știu. Nu știu de ce.”

Courteney Cox: „Am cea mai slabă memorie din lume”

Într-un interviu mai vechi, din 2015, actrița recunoaștea că memoria nu e punctul ei forte.

„Am cea mai slabă memorie din lume. Mi se întâmplă să uit şi dacă nu îmi place de cineva. O dată, am văzut o faţă cunoscută într-un restaurant. După ce l-am salutat, mi-am dat seama că nu ne agream. Nici măcar nu puteam să-mi amintesc de ce îl urăsc”, a povestit Courteney Cox.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton