Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ce a păţit Halit Ergenç din cauza filmărilor la „Patria mea eşti tu!”

Ce a păţit Halit Ergenç din cauza filmărilor la „Patria mea eşti tu!”

de Redactia Tvmania

Filmările la primul sezon de la „Patria mea esti tu!”, difuzat în prezent de Kanal D, l-au epuizat pe talentatul actor Halit Ergenç (47 de ani). Deşi nu îşi propusese, el a scăzut rapid în greutate, în doar câteva săptămâni.

 

„Filmările pentru producţia „Patria mea eşti tu!” au fost intense şi s-au desfăşurat în ritm alert. Nici pe mine nu m-a ocolit această „mişcare de forţe”, astfel că rolul Cevdet m-a făcut mai suplu, în doar câteva săptămâni de filmări. Deşi nu mi-am propus să slăbesc, recunosc, mă simt foarte bine şi fără cele 5 kilograme pierdute”, a declarat el, citat de Kanal D.

Nu doar Halit a fost trup şi suflet pentru acest proiect tv, al cărui nou sezon este aşteptat în Turcia toamna aceasta. Aproximativ o sută de persoane au lucrat la realizarea decorului pentru serialul „Patria mea esti tu!”, astfel încât producţia să redea cât mai bine perioada în care se petrece acţiunea, în Izmir, în anul 1919.

Halit Ergenç şi soţia sa, Bergüzar Korel, au început de curând filmările la cel de-al doilea sezon al serialului „Patria mea eşti tu”, mai târziu decât fuseseră programate iniţial, din cauza unor „motive diferite”, aşa cum a declarat actorul. Conform milliyet.com.tr., Halit şi Bergüzar nu-şi neglijează însă băiatul, pe Ali, şi când au un moment liber fug de pe platouri ca să fie alături de el.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton