Homepage  / Știri

Ce a pățit un model din Rusia după ce l-a numit „psihopat” pe Vladimir Putin

Ce a pățit un model din Rusia după ce l-a numit „psihopat” pe Vladimir Putin

de Roxana Mirea,

Un model din Rusia l-a numit „psihopat” pe Vladimir Putin pe rețelele sociale. Ulerior, tânăra a dispărut, iar corpul neînsuflețit al acesteia a fost găsit într-o valiză. Gretta Vedler avea 23 de ani în momentul în care a dispărut. Anterior dispariției ei, aceasta l-a numit „psihopat” pe Vladimir Putin, publicând mai multe mesaje pe rețelele sociale în legătură cu convingerile sale politice.

O tânără rusoaică, ucisă după ce l-a făcut „psihopat” pe Putin

În momentul dispariției sale, Gretta Vedler avea 23 de ani. Tânăra rusoaică avea o carieră înfloritoare și avea o relație cu un tânăr, pe nume Dmitry Korovin. Cu o lună înainte să dispară, Gretta a publicat pe conturile sale personale mai multe mesaje în care îl numea „psihopat” pe Vladimir Putin. Modelul era de părere că eforturile de îmbunătățire a integrității Rusiei vor aduce doar lacrimi pentru cetățeni.

Din nefericire, la un an de la dispariție, trupul neînsuflețit al Grettei Vedler a fost găsit ascuns în portbagajul unei mașini. Constrâns de anchetatori și pe baza probelor, Dmitry Korovin a recunoscut că a sugrumat-o pe iubita lui până ce aceasta și-a dat ultima suflare, potrivit protv.ro, care citează Daily Mail. Totul s-a petrecut într-o cameră de hotel din Moscova. Dmitry a mărturisit că a stat trei nopți în camera de hotel cu cadavrul tinerei, apoi l-a mutat într-o valiză.

Cum a ascuns Dmitry corpul neînsuflețit al Grettei

Dmitry spune că el și Gretta s-au certat din cauza banilor și a precizat că motivul crimei nu a avut legătură cu convingerile politice ale tinerei. După ce a comis fapta, el a condus peste 480 de kilometri până în regiunea Lipetsk. Ajuns la destinație, tânărul a abandonat mașina împreună cu valiza în care se afla trupul tinerei.

Pentru a nu trezi suspiciuni în rândul cunoscuților, Dmitry Korovin a continuat să posteze pe conturile de pe rețelele sociale ale Grettei. În acest mod, el a vrut ca toată lumea să creadă că tânăra este vie și nevătămată.

Cadavrul fetei a fost găsit după ce un prieten al Grettei, un blogger din Harkiv, oraș ucrainean atacat de forțele ruse, a devenit suspicios și și-a rugat un prieten de la Moscova să depună un dosar pentru persoane dispărute. Așa au declanșat polițiștii ancheta și perchezițiile care au dus la găsirea cadavrului ei.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton