Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ce a pățit Virgil Ianțu în prima ediție „Copiii spun…”. „Anul acesta se împlinesc exact 20 de ani”

Ce a pățit Virgil Ianțu în prima ediție „Copiii spun...”. „Anul acesta se împlinesc exact 20 de ani”

de Redactia Tvmania

Virgil Ianțu a revenit cu emisiunea „Copii spun...”. Prezentatorul a avut parte de momente neașteptate chiar în prima ediție, când invitații săi l-au surprins cu răspunsurile lor, scrie libertatea.ro.

De Ziua Copilului, pe 1 iunie, Virgil Ianțu a lansat prima ediție a emisiunii „Copiii spun…”. Momentan, show-ul poate fi urmărit doar online, pe Facebook și pe Youtube.

„Anul acesta se împlinesc exact 20 de ani de când am intrat prima oară în direct cu copiii.

Vă spun sincer, dacă ar fi fost după mine, nu m-aș fi oprit niciodată. Acum 20 de ani, poate că părul era ceva mai închis, așa că nu cu mult, așadar nu s-au schimbat foarte multe. Copiii mă cunosc foarte bine și toți spun că sunt preferatul lor.”, a spus el chiar în debutul primei ediții în care a avut trei invitați.

Este vorba despre trei fetițe: Erin, Alexia și încă o domnișoară. Prima e cea care l-a făcut pe prezentator să râdă cel mai tare. Erin e fiica cântăreței Sore, mai scrie sursa citată.

„Eu sunt Erin. Mami cântă multe melodii. Da, e cântăreață. (…) Eu aș vrea să fac ce vreau eu. N-am voie să mănânc multe dulciuri.”, au fost cuvintele declarate de micuță care l-au făcut pe Virgil Ianțu să zâmbească.

Alexia a vrut neapărat să îi cânte lui Virgil Ianțu.

Copiii nu l-au recunoscut pe Ianțu

Prezentatorul a avut parte de momente neașteptate în prima ediție „Copiii spun…cu Virgil Ianțu”. Mulți copii l-au recunoscut, dar unii dintre ei habar n-au avut cine e sau care e rolul lui în emisiune.

Pe Youtube, prima ediție a emisiunii lui Ianțu a adunat peste 100.000 de vizualizări, în timp ce a doua ediție a fost postată în mediul online acum patru zile și a strâns aproximativ 45.000 de vizualizări.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton