Homepage  / Vedete româneşti

Ce a publicat Mario Fresh, după ce a fost surprins sărutându-se cu Mira

Ce a publicat Mario Fresh, după ce a fost surprins sărutându-se cu Mira

de Roxana Mirea,

Update, 16 noiembrie: Misterul fotografiei în care Mira se sărută cu Mario Fresh a fost dezlegat chiar de către artistă. Cei doi au lansat astăzi melodia „Deziubeste-mă”. Drept urmare, Mario Fresh și Mira s-au sărutat pentru videoclipul piesei respective.

Știrea inițială

Ce se întâmplă între Mario Fresh și Mira? Artista a publicat o fotografie pe Instagram în care se sărută cu Mario Fresh. Toată lumea știe că artistul are o relație cu Alexia Eram, fiica Andreei Esca. Fanii au fost puși pe gânduri de ipostaza în care s-au fotografiat Mario Fresh și Mira. Totuși, nimeni din acest trio nu a oferit mai multe detalii despre fotografia respectivă.

Mario Fresh și Mira, surprinși sărutându-se

Se știe că Mario Fresh trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Alexia Eram, fiica Andreei Esca. Totuși, ipostaza în care acesta s-a fotografiat cu Mira i-a pus pe gânduri pe fanii lor. Mira a publicat la secțiunea Story, pe Instagram, o fotografie în care se sărută cu Mario.

Nu este vreun dubiu că artistul este în poză, are pe gât tatuajul cu litera R, e tuns într-un anumit fel și poartă haine largi. Cei doi se sărută, artista l-a luat în brațe pe Mario, iar el o ține tandru de gât, scrie libertatea.ro.

Mira nu a oferit niciun detaliu referitor la această imagine, ci doar a desenat o inimă chiar pe fotografie, în partea stângă. În timp ce Mira a publicat imaginea, Mario și Alexia Eram erau la munte.

Ce a publicat Mario Freash, după ce a fost surprins sărutându-se cu Mira

Totuși, o primă reacție a venit din partea lui. Tot la secțiunea Story, acesta a distribuit o inimioară, pe un fundal negru, aceeași inimioară din fotografia distribuită de Mira. Tot ce a făcut artistul a fost să adâncească misterul. Fanii încă așteaptă să fie lămuriți în legătură cu această situație.

În plus, nu se știe dacă este vorba despre o poveste de iubire sau dacă la mijloc se află un proiect muzical. Mira și Mario Fresh sunt la aceeași casă de discuri. Mai mult ca sigur, la un moment dat, cei doi vor spune povestea din spatele fotografiei respective.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton