Homepage  / Vedete româneşti

Ce a putut să spună Ana Baniciu despre Mihai Bendeac. Motivul pentru care l-a jignit

Ce a putut să spună Ana Baniciu despre Mihai Bendeac. Motivul pentru care l-a jignit
10

de Roxana Mirea,

Ana Baniciu a fost invitată în podcastul lui Radu Tibulcă și l-a adus în discuție pe Mihai Bendeac. În acest context, cântăreața l-a jignit pe juratul de la iUmor, spunând despre actor că este „un bou” pentru că nu a înțeles care este adevărata ei părere despre el.

Ana Baniciu, despre Mihai Bendeac

Recent, Ana Baniciu, în vârstă de 28 de ani, a fost prezentă în podcastul lui Radu Tibulcă de pe YouTube. Cântăreața și Mihai Bendeac sunt colegi, iar, de-a lungul timpului, s-au întâlnit cu ocazia diverselor proiecte sau a emisiunilor TV. Totuși, acum, Ana Baniciu l-a jignit pe Mihai Bendeac, spunând despre el că „este un bou”.

„Bendeac este un bou pentru că el crede că nu îl apreciez și eu îl apreciez maxim și îmi place maxim de el, de actorul din el. L-am urmărit și la teatru, dar el nu știe. Eu sunt o fată cultă, domne. Am găsit acum momentul să spun asta, poate aude. Bunica mea mă ducea în fiecare săptămână la teatru. Am văzut multe piese de teatru care sunt și acum, se derulează și acum. Și ulterior am mai fost la Mihai Bendeac… mie mi se pare unul dintre cei mai deștepți oameni de TV din ultima perioadă în contextul în care nu face compromisuri.

Și ca influencer mi se pare că face ce vrea el. El nu face reclamă pe față, cum facem noi toți. Eu fac reclamă pe față pentru că mi se pare mult mai asumat să fac pe față și nu am ce are el. El are posibilitatea de a spune că nu face așa, și atunci e mult mai mișto”, a mărturisit Ana Baniciu pe Youtube, potrivit libertatea.ro.

Mihai Bendeac, invitat de Codin Maticiuc să fie protagonistul filmului despre Nuțu Cămătaru. În ce condiții ar accepta „Dacă șase luni studiez…”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

„Oamenii îl admiră. Este foarte inteligent”

Ana Baniciu a mai declarat că îl admiră mult pe Mihai Bendeac și îl consideră un om foarte inteligent. În plus, cântăreața a mai spus că, de câte ori a vorbit cu el, a realizat că actorul are o percepție diferită față de cum e el văzut din exterior.

E în poziția aia de forță și mi se pare foarte tare. Eu nu știu…  el crede că eu îl consider așa… dar mie mi se pare foarte tare. De câteva ori am discutat cu el și mi-a părut rău așa să văd că el are o percepție diferită față de cum e el văzut din exterior. Oamenii îl admiră. Este foarte inteligent”, a mai spus ANa în podcastul lui Radu Tibulcă.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton