Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ce a sfătuit-o Adela Popescu pe Cosmina Păsărin înainte să prezinte „Vorbește lumea”. „Țin minte aceste lucruri”

Ce a sfătuit-o Adela Popescu pe Cosmina Păsărin înainte să prezinte „Vorbește lumea”. „Țin minte aceste lucruri”

de Andra Stana,

Cosmina Păsărin, Majda Aboulumosha și Emily Burghelea prezintă acum „Vorbește lumea”. Schimbarea, după ce Shurubel și Bogdan Ciudoiu au plecat în vacanță, iar Adela Popescu se pregătește de show-ul “Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Într-un interviu recent, Păsărin a explicat care este motivul pentru care nu este stresată de venirea ei în locul Adelei Popescu în platoul „Vorbește lumea”. Ce sfat i-ar fi oferit soția lui Radu Vâlcan.

Cosmina Păsărin, despre venirea ei la „Vorbește lumea”: „Am două partenere minunate”

Nu este prima oară când Cosmina Păsărin prezintă Vorbește lumea. Atunci când Adela Popescu era însărcinată cu al treilea său copil, Păsărin i-a ținut locul. Apoi, ea i-a mai ținut locul partenerei lui Radu Vâlcan, prezentând alături de Bogdan Ciudoiu.

Despre ce este diferit acum în emisiunea de la Pro TV, Cosmina Păsărin a vorbit într-un interviu acordat celor de la ego.ro. Vedeta a explicat că îi place foarte mult noul platou de la „Vorbește lumea”.

„În primul rând că platoul are altă față. Îmi plăcea foarte mult cum era și atunci și îmi place foarte mult cum e și în momentul de față. La fel de important este un alt detaliu, faptul că am prezentat atunci într-o altă formulă, în vară. În toamnă, l-am avut ca partener pe unul dintre colegii Adelei.

Eu, practic, i-am ținut locul ei în toamnă. Acum, am două partenere minunate și vesele. Zona în care ne ducem este o zonă super happy, nu spun că până acum nu era cazul de așa ceva, Doamne ferește. Doar că suntem femei, este energia aceasta feminină, este frumos, îmi place mult.”, a explicat Cosmina Păsărin.

Cosmina Păsărin: „Adela, un om minunat”

Cosmina Păsărin a declarat, în același interviu, că nu simte presiune pentru că a preluat cârma emisiunii Vorbește lumea. Cosmina Păsărin a ținut să menționeze că Adela Popescu este o persoană minunată.

„Adela este un om minunat. Știți că ea are alt proiect în momentul de față și practic, noi trei am venit în locul lor. Ei au plecat în vacanță, băieții, Bogdan și Shurubel, iar Adela va începe acest nou proiect. Nu simt presiune. Ar trebui? Nu, deloc chiar. Nu am fost cumva aduse ca să ne comparăm, nici noi între noi, nici noi cu echipa care a fost înainte. Nu asta a fost ideea.”, a explicat Păsărin.

Ce a sfătuit-o Adela Popescu

Adela Popescu i-ar fi oferit și un sfat important Cosminei Păsărin. Soția lui Radu Vâlcan i-a spus colegei sale că, după o primă perioadă grea și intensă, lucrurile se vor așeza de la sine.

„Mi-a spus că va urma o perioadă care nu este chiar ușoară și nu este ușoară, că va fi intensă și așa este, este intensă și gândește-te că noi vorbim acum după primul live, dar că, cu timpul, lucrurile se vor așeza și fix așa se va întâmpla. Țin minte aceste lucruri despre care ea îmi povestea și am trăit aceste senzații anul trecut. Fix când mă obișnuisem, s-a încheiat perioada aceea.”

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton