Homepage  / Vedete româneşti

Ce a spus acum Lia Bugnar despre despărțirea de Anghel Damian. „Când m-a părăsit…”

Ce a spus acum Lia Bugnar despre despărțirea de Anghel Damian. „Când m-a părăsit...”
8

de Roxana Mirea,

Lia Bugnar a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Anghel Damian. În ciuda diferenței de vârstă, cei doi s-au iubit ani de zile, însă legătura lor s-a destrămat. Acum, la câteva luni de la despărțirea de regizorul serialului „Clanul”, Lia Bugnar a mărturisit că el a fost cel care a părăsit-o.

Lia Bugnar, despre despărțirea de Anghel Damian

Încurcate sunt căile dragostei. Lia Bugnar și Anghel Damian au avut o relație de iubire timp de mai mulți ani. Ei bine, actorul s-a îndrăgostit de Theo Rose, așa că s-a despărțit de scenarista serialului „Clanul”. Anghel și cântăreața trăiesc o poveste de iubire de câteva luni de zile și acum urmează să devină părinți.

Până acum, actrița n-a vorbit pe larg despre subiectul despărțirii. Într-un mesaj publicat pe Facebook, Lia Bugnar a dezvăluit că Anghel Damian a părăsit-o și că, după despărțire, s-a simțit „transparentă”.

lia-bugnar-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„Cătălina Flăminzeanu e feministă fără să știe asta despre ea. Habar n-are. Deține feminismu ăla bun, natural care-o face să iubească femeile și asta să n-o facă ațoasă cu creația mai puțin inspirată a Domnului. Face poze frumoase, pentru că se uită la tine ca și când ea e chiar tu. Știe exact ce vrei să ascunzi când pune aparatu pe tine și-ți spune în felul ei aparte că n-ai de ce, că poate lucrul ăla e cel mai important din ce ai tu.

«Sexi, hai să-ți fac niște poze!», așa sună un mesaj de la ea, o dată la câțiva ani. «Arat ca dracu, beibi, hai s-o lăsăm pe mai încolo!» «Cea mai mișto femeie din lume n-arată niciodată ca dracu». Și te trezești că zici da, n-ai cum să zici nu în fața cuiva care pare că știe despre tine lucruri pe care tu nu le știi. Când m-a părăsit Anghel a stat mută o vreme și după vreo lună m-a sunat. «Acum vreau să-ți fac poze». «Acum n-ai ce poza, beibi, sunt transparentă». «Lasă că eu te văd în culori, nu-ți face tu griji». Și a venit, și m-a furat în aparatul ei de fotografiat și mi-a făcut, probabil, cele mai frumoase poze pe care mi le-a făcut vreodată. «Vezi, sexi, cât de frumoasă poți să fii?»”, a scris Lia Bugnar pe Facebook.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton