Homepage  / Vedete româneşti

Ce a spus acum Lidia Buble despre Răzvan Simion. Ce sfat important a primit de la el. „Mi-era frică”

Ce a spus acum Lidia Buble despre Răzvan Simion. Ce sfat important a primit de la el. „Mi-era frică”
10

de Roxana Mirea,

Lidia Buble a fost invitată în emisiunea online a Alexandrei Ungureanu, „Duet cu Alexandra”, unde a vorbit și despre fostul ei iubit Răzvan Simion. Artista și prezentatorul de la „Neatza cu Răvan și Danii” au avut o relație din de cinci ani de zile, iar în vara anului 2020 au decis să meargă pe drumuri separate. Iată ce a dezvăluit acum Lidia Buble despre Răzvan Simion.

Ce a spus Lidia Buble despre Răzvan Simion

Lidia Buble și Răzvan Simion au avut o relație amoroasă timp de cinci ani de zile, însă, în vara ui 2020, au ales să se despartă. Totuși, cei doi au continuat să aibă o relație profesională, Răzvan fiind managerul ei. Recent, artista a fost invitată în emisiunea online a Alexandrei Ungureanu, unde a declarat că Răzvan Simion a fost cel care a ajutat-o enorm în cariera ei și tot el a fost cel care a învățat-o să facă muzică.

Omul de la care am învățat cele mai multe pe toate planurile a fost Răzvan. El m-a învățat și foarte multă muzică, pentru că știe multă muzică, deși este prezentator TV. M-a învățat foarte multă muzică și nu numai. Are gusturi rafinate. Artista pe care o îndrăgesc cel mai mult și pe care regret că nu am cunoscut-o și auzit-o live este Laura Stoica. Este artistul meu de suflet”, a spus Lidia Buble, potrvit libertatea.ro.

Ce-a-spus-acum-Lidia-Buble-despre-Razvan-Simion.-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Lidia Buble, despre sfatul primit de la Răzvan Simion

Lidia Buble a mai spus că a crescut fără televizor, așa că, înainte de a se lansa în muzică, nu a avut deloc cunoștințe despre acest domeniu. De asemenea, artista a mai dezvăluit că, atunci când a dispărut pentru câteva zile de pe rețelele sociale, Răzvan a fost cel care a încurajat-o să facă acest lucru.

Într-o zi vorbeam cu Răzvan și zic: «Simt că am obosit. Simt că nu mai am inspirație, că nu mă mai regăsesc». Mă uitam în oglindă și ziceam «cine e fata asta?». Eu, care în fiecare zi eram cu zâmbetul pe buze și cu chef de viață, să fac de toate. Mi-a zis: «Ia o pauză, ce te oprește?». Mi-era frică, cumva, pentru că social media e la putere în zilele noastre. Mi-a fost teamă, dar am zis că mai presus de toate este să fiu eu bine cu mine, ca să pot să inspir oamenii cu muzică și energie bună. Revenirea mea a fost foarte apreciată. Mi-a prins bine. Nu pot decât să mă bucur”, a mai declarat Lidia Buble.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton