Homepage  / Vedete româneşti

Ce a spus Alexandra Ungureanu despre o posibilă nuntă. „Îmi doresc un copil”

Ce a spus Alexandra Ungureanu despre o posibilă nuntă. „Îmi doresc un copil”
10

de Roxana Mirea,

Alexandra Ungureanu, în vârstă de 41 de ani, are planuri mari de viitor. Anul 2023 se anunță a fi unul activ pentru artistă, mai ales pe plan profesional. Pe de altă parte, Alexandra Ungureanu a mărturisit că este pregătită pentru o viață în doi și că își dorește să devină mamă.

Ce planuri de viitor are Alexandra Ungureanu

Se anunță un an plin de evenimente pentru Alexandra Ungureanu. Artista a spus că anul 2023 va fi unul foarte activ, din punct de vedere profesional.

„Cumva trebuie să continui ce am început să fac de doi ani încoace. Am început să construiesc anumite aspecte pe care nu le făceam prea des, respectiv viața de creator de conținut, care nu era așa de importantă. Eu eram artist, doar cântam. Partea de online vine cu foarte multe satisfacții, foarte multă muncă și vreau să merg mai departe în zona asta, cu zona de fashion și travel, evident.

Pe partea muzicală mai am piese de scos, am niște căutări în ultimii ani și am ajuns la concluzia că trebuie o direcție un pic mai matură, cred că și fanii mei s-au maturizat odată cu mine. Duet cu Alexandra, un proiect care a devenit și mai cunoscut și a primit feedback inclusiv de la concurență că le place, mă bucur că le place și sper ca anul 2023 să aducă invitați foarte faini, oameni cărora le place să se exprime prin muzică, fără să fie profesioniști, să avem emisiuni faine împreună, evervescente, să ne simțim bine”, a declarat Alexandra Ungureanu,pentru WOWbiz.ro.

ce-planuri-de-viitor-are-alexandra-ungureanu-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Alexandra Ungureanu își dorește să devină mamă

Pe de altă parte, Alexandra Ungureanu a vorbit despre o posibilă nuntă și apariția unui copil. Cântăreața este pregătită pentru o viață în doi. În plus, își dorește să devină mamă.

„Pe plan personal sunt într-o etapă bună cu mine. În ultimul timp a fost despre descoperirea mea, pentru că eu ani de zile m-am identificat cu artistul și cumva m-am întrebat ce am eu de oferit dincolo de artist. Am o părere bună despre mine, sunt un om care are ce oferi și în plan personal, deși muzica colorează într-un mod fericit felul meu de a fi și cred că își pun amprenta și asupra relației cu partenerul. Nu știu dacă îmi doresc să mă mărit, dar îmi doresc să fac pași spre o viață în doi cât mai repede, un copil dacă va fi posibil, e momentul în care nu zic nu.

Sper să fiu în formă, să fiu sănătoasă e cel mai important. O să încep anul în forță cu sală, power. Mă ocup de mine, trebuie, că atunci când te afunzi foarte mult în muncă și ai niște chestii de bifat, uneori te mai lași pe locul doi. Deci vreau să încep anul cu accent pe mine, pe trupul meu”, a mărturisit Alexandra Ungureanu.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton