Homepage  / Vedete româneşti

Ce a transmis Răzvan Fodor înainte ca Irina să plece la „America Express”

Ce a transmis Răzvan Fodor înainte ca Irina să plece la „America Express”
8

de Roxana Mirea,

Irina Fodor și-a făcut bagajele și a plecat în America de Sud. Acolo vor avea loc filmările pentru „America Express”, emisiune care va fi difuzată la Antena 1. Irina va fi plecată din România două luni de zile, la mare distanță de soțul ei, Răzvan Fodor, și de fiica lor, Diana. Răzvan Fodor a transmis un mesaj pe Instagram cu câteva ore înainte ca Irina să plece în America de Sud.

Mesajul lui Răzvan Fodor înainte ca Irina să plece la „America Express”

Cel de-al cincilea sezon al show-ului „Asia Express”, redenumit mai nou „America Express”, va fi prezentat de Irina Fodor care, la fel ca până acum, va fi alături de concurenți pas cu pas. Cele 9 echipe formate din vedete, care concurează în acest an, au plecat deja spre Mexic, împreună cu întreaga echipă de producție. După ce și-a luar rămas-bun de la soțul ei și fiica lor, Irina Fodor a publicat un mesaj emoționat pe Instagram, în care a mărturisit cât de grea a fost despărțirea.

Ei bine, nici pentru Răzvan Fodor situația nu a fost mai ușoară. Plecarea Irinei la „America Express” a apăsat pe sufletul actorului. Acesta a transmis un mesaj, cu câteva ore înainte de plecarea Irinei, în dreptul unei imagini cu ei doi.

În câteva ore îmi pleacă din nou franțuzoaica două luni de acasă, la capătul pământului, și mă gândeam că cine zice vorbe din astea de duh, că e bine să ți se facă dor din când în când, că revederea e mai dulce, mai bine să mă evite o perioadă. #seeyouintwomonths #cesafacinaicesafaci @asiaexpressromania , să ai grijă de Țuca”, a scris Răzvan Fodor pe Instagram.

Printre internauții care au reacționat la postarea lui Răzvan Fodor s-a numărat și Radu Vâlcan. „Baftă, @irina_fodor. Cât despre tine, @razvan_fodor, poate o să ai timp să-mi răspunzi și mie la telefon”, a scris acesta în secțiunea de comentarii.

Răspunsul actorului nu s-a lăsat întârziat: „De mâine te rup în telefoane!!!”

irina-fodor-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Concurenții de la „America Express”

9 perechi de vedete sunt gata să pornească în aventura vieții lor, în cel mai greu reality show din România. America Express îi va duce pe Drumul Aurului, pe o rută de peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela sunt vedetele ce pornesc pe Drumul Aurului în competiția pentru mult râvnitul titlu de câștigător al celui mai spectaculos reality show din România.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton