Homepage  / Seriale / Seriale americane

Ce actor a lipsit de la primele repetiții pentru continuarea serialului „Totul despre sex”

Ce actor a lipsit de la primele repetiții pentru continuarea serialului „Totul despre sex”
7

de Redactia Tvmania

Miniseria „And Just Like That…”, care reia aventurile eroinelor celebrului serial „Totul despre sex” și care se va vedea pe HBO Max, a început repetițiile. Producția, care va avea zece episoade, implică deja personaje din generații diferite, scrie people.com.

La New York tocmai a început citirea la masă a scenariului, iar distribuția serialului cuprinde atât numele binecunoscute în întreaga lume, cât și chipuri noi.

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon și Kristin Davis au început lucrul la noua miniserie HBO Max „And Just Like That…” la Școala de muzică din Manhattan. Kristin Davis (56 de ani), interpreta lui Charlotte York Goldenblatt, s-a întâlnit la repetiții nu doar cu Evan Handler (60 de ani), interpretul soțului ei, Harry Goldenblatt, ci și cu fiicele lor, Lily și Rose, acum adolescente.

La rândul ei, Cynthia Nixon (55 de ani), interpreta Mirandei Hobbs, i-a dat din nou replica lui David Eigenberg (57 de ani), care îl joacă pe Steve Brady, soțul ei, dar și unui tânăr care îl joacă pe fiul lor, Brady.

Sarah Jessica Parker (56 de ani), s-a revăzut, în schimb, cu Willie Garson (57 de ani), interpretul lui Stanford Blatch, cel mai bun prieten al lui Carrie Bradshaw. La repetiții a fost prezent și Mario Cantone (61 de ani), cunoscut pentru rolul celui mai bun prieten al Charlottei, Anthony Marentino.

Sarah Jessica Parker with Cynthia Nixon and Kristin Davis together on set in New YorkIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Mr. Big, absent de la prima citire la masă a scenariului „And Just Like That…”

Singurul absent din peisaj a fost Chris Noth (66 de ani), interpretul lui Mr. Big, eterna iubire a lui Carrie, deși actorul figurează în distribuție și a confirmat că își va relua rolul încă din mai, înainte chiar ca Evan Handler, David Eigenberg, Willie Garson și Mario Cantone să fi semnat contractele pentru această nouă poveste.

Din noua producție va lipsi, în schimb, cu certitudine, Kim Cattrall, care a refuzat să reia rolul Samanthei. Miniseria „And Just Like That…” urmează să fie lansată până la sfârșitul acestui an de HBO Max, dar încă nu a fost stabilită o dată precisă.

Creat de Darren Star după scenariul scriitoarei Candace Bushnell, serialul „Totul despre sex”, lansat în 1998, a câștigat, în cei șase ani de difuzare, opt Globuri de Aur, șapte premii Emmy și alte numeroase distincții și nominalizări.

Sursa foto: Hepta

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton