Homepage  / Seriale turceşti

Ce actori turci s-au îndrăgostit pe platourile de filmare

Ce actori turci s-au îndrăgostit pe platourile de filmare

de Redactia Tvmania

Pentru 18 actori turci viața a bătut de mult serialele în care au jucat, iar poveștile lor de iubire s-au mutat dincolo de micile ecrane. Majoritatea celor care s-au îndrăgostit de partenerii lor de filmare mai sunt împreună și astăzi, semn că sentimentele lor au fost de-a lungul timpului mai puternice decât ispitele showbizului.

 

Burak Özçivit (36 de ani) & Fahriye Evcen (35 de ani)

Burak Özçivit și Fahriye Evcen formează unul dintre cele mai frumoase și solide cupluri din showbizul turcesc. Au o relație de șase ani și jumătate, în 2017 s-au căsătorit pe malul Bosforului, iar de doi ani sunt părinții unui băiețel superb, Karan. Fahriye („Kurt Seyit şi Şura”, „Poveste de familie”) și Burak (starul serialului “Dragoste infinită”) au format un cuplu și pe micile și marile ecrane, nu doar în viața de zi cu zi. Ei și-au dat replica în filmul „Așk Sana Benzer” (2015) și serialul de epocă „Çalikușu” (2013-2014).

Mai mult decât atât, au scos și un videoclip împreună la piesa “Hasretinle Yandı Gönlüm”. În ultimii ani, Fahriye nu a mai jucat, alegând să se dedice familiei și să apară doar în campanii publicitare la diferite produse. Burak și-a continuat cariera actoricească, cel mai recent proiect de succes al său fiind serialul de epocă “Kuruluș Osman”. Kanal D difuzează în sfârșit un film cu Burak Özçivit și care va fi difuzată sâmbătă, 31 iulie, de la ora 20.00. 

 

 

Bergüzar Korel (38 de ani) & Halit Ergenç (51 de ani)

Cei doi actori trăiesc o frumoasă poveste de iubire de peste 10 ani. Bergüzar Korel și Halit Ergenç s-au îndrăgostit la filmările serialului “1001 de nopți”, iar în 2009 au decis să se căsătorească. Bergüzar și Halit (protagonistul serialului “Suleyman Magnificul”) au făcut pereche și în serialul de epocă “Patria mea esti tu!” (2016-2018) și cântă deseori împreună la evenimente private.

Au împreună doi băieți, pe Ali (11 ani) și pe Han (1 an), iar în prezent Bergüzar este însărcinată în ultimul trimestru cu o fetiță, care va primi numele de Leila. Cel mai recent serial în care a jucat Halit se numește “Alegerea” (“Babil”) și a fost difuzat și la noi de Happy Channel, în timp ce Bergüzar a filmat pentru serialul “Kanli Yayin”. Ea a trebuit însă să ia o pauză de la acest proiect pe măsură ce sarcina sa a avansat. 

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Berguzar Korel (@berguzarkorel)

 

Neslihan Atagül (28 de ani) & Kadir Doğulu (39 de ani)

 

Neslihan Atagül (“Dragoste infinită”) şi Kadir Doğulu („O singură privire”) s-au îndrăgostit la filmările serialului „Un destin la răscruce” („Fatih Harbiye”, 2013-2014). Kadir nu a stat foarte mult pe gânduri și a cerut-o de nevastă pe platouri, într-o pauză, printre reflectoare și cabluri.

„Surpriza a fost totală, iar eu am fost foarte emoționată. Nu mă așteptam la așa ceva, într-un asemenea loc!”, a declarat la vremea aceea Neslihan.

 

https://www.instagram.com/p/CN16oHoDsjh/?utm_source=ig_web_copy_link 

În iulie 2016, Neslihan Atagül şi Kadir Doğuluau devenit soţ şi soţie, petrecerea având loc la un hotel de lux din Istanbul. De atunci ei se bucură de un mariaj frumos. Când nu au proiecte adoră să călătorească cu rulota prin Turcia.

Cât privește cariera, Neslihan Atagül a anunțat în ianuarie că renunță la serialul “Fiica ambasadorului”, în care făcea pereche cu Engin Akyürek, invocând probleme de sănătate, în timp ce Kadir filmează în prezent pentru serialul “Aşkın Tarifi” (“Rețetă pentru dragoste”), alături de Serra Arıtürk. Producția a avut premiera în Turcia pe 7 iunie.

 

Hande Erçel (27 de ani) & Kerem Bürsin (34 de ani)

S-au cunoscut în 2020, la filmările serialului “Sen Çal Kapimi” iar relația lor a ieșit la iveală abia în aprilie anul acesta, după terminarea filmărilor primului sezon. Atunci cei doi au plecat în vacanță în Maldive, împreună cu sora lui Hande, soțul acesteia și copilul lor. Aflați în vacanța exotică Hande și Kerem au urcat poze pe conturile socializare, semn că nu mai au niciun motiv să se ascundă.

Întorși în țară, ziariștii au reușit să obțină o declarație de la Hande: „Suntem împreună de multă vreme. Totul merge foarte bine. La început eram niște prieteni care se înțelegeau foarte bine. Ne-am apropiat. Apoi lucrurile au evoluat și a început relația noastră de dragoste”.

Hande s-a mai iubit în trecut cu actorul Tolga Sarıtaş (“20 de minute”, “Güneş”), iar Kerem Bürsin cu Serenay Sarikaya și Yagmur Tanrisevsin. Hande (“Perla neagră”) și Kerem (“Inima orașului”) filmează în prezent pentru sezonul al doilea al comediei romantice “Sen Çal Kapimi”, care a revenit în grila postului Fox Turcia pe 9 iunie. 

https://www.instagram.com/p/COLU_xTAlhg/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Özge Gürel (34 de ani) & Serkan Çayoğlu (34 de ani)

Özge Gürel, partenera lui Can Yaman din serialele “Dl. Greșeală” și “Dulce-amărui”, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Serkan Çayoğlu (Inimă de frate). Cei doi s-au cunoscut la filmările serialului “Sezonul cireșelor” (“Kiraz Mevsimi”, 2014-2015) și sunt de nedespărțit de atunci. Nefiind implicată în niciun proiect, Özge l-a surprins în aprilie pe Serkan vizitându-l pe platourile de filmare din Cipru ale celui mai nou serial al său, „Bir Zamanlar Kibris”, lansat recent de postul turcesc TRT. Luna aceasta, cei doi îndrăgostiți au petrecut o frumoasă vacanță în America. 

https://www.instagram.com/p/CRYYZdRsgCJ/?utm_source=ig_web_copy_link

 

 

Gokberk Demirci (31 de ani) & Özge Yagiz (23 de ani)

Gokberk Demirci și Özge Yagiz s-au cunoscut pe platourile serialului “Jurământul” (“Yemin”), lansat la turci în 2019 și difuzat la noi de Happy Channel. Ei au rămas împreună și după ce frumoasa Özge a ales să iasă din serial, în primăvara anului trecut, iar pe 18 iulie și-au oficializat logodna.

Din primăvara lui 2020, când și-au asumat relația de iubire, Özge și Gökberk sunt practic de nedespărțit, în weekenduri, vacanțe sau împreună la sala de sport, așa că vestea că el a cerut-o pe ea de nevastă, în noaptea de Revelion, iar ea a acceptat fericită, nu a mai surprins pe nimeni.

https://www.instagram.com/p/CQ5-vfkLWkA/?utm_source=ig_web_copy_link

Cât privește carierele lor, Gökberk continuă să joace „Jurământul”, serial care va continua cu sezonul 4 din septembrie, în timp ce Özge a terminat filmările pentru „Içimizden Biri”, un serial care va fi lansat la toamană la postul Show TV. Conform aksam.com.tr, Gokberk și Özge vor pune la punct vara aceasta și detaliile legate de nunta lor. 

 

Murat Boz (41 de ani) & Asli Enver (37 de ani)

 

Protagonista din “Mireasa din Istanbul” și cântărețul pop Murat Boz s-au plăcut la filmările comediei “Fratele meu” (“Kardeșim Benim”, 2016, care va fi difuzată sâmbătă 31 iulie de Kanal D). Ei au fost împreună 3 ani, însă s-au despărțit de câteva ori. În 2019 au ales să o facă definitiv, chiar dacă apropiații lor îi vedeau căsătoriți.

Motivele deselor despărțiri au fost gelozia actriţei, dar şi programele lor foarte încărcate. Asli are un mariaj la activ, ea fiind căsătorită din 2012 până în 2015 cu actorul Birkan Sokullu („În numele fericirii”). La rândul său, Murat a fost căsătorit din 2008 până în 2012 cu un model, Eliz Sakuçoğlu.

https://www.instagram.com/p/CHfWpxUsTor/?utm_source=ig_web_copy_link

Asli (pe care ați văzut-o până nu de mult la Happy Channel în “Alegerea”, 2020) a filmat vara aceasta pentru o dramă realizată de Netflix pentru Turcia, “Sen Yaşamaya Bak”, în care a făcut pereche cu actorul Kaan Urgancioglu  (“Dragoste infinită”). Murat (41 de ani) continuă să fie jurat la “Vocea Turciei”, show care va reveni anul acesta pe micile ecrane turcești, și va filma vara aceasta pentru un serial realizat de Netflix “Another Self”, alături de Tuba Büyüküstün.

 

 

Deniz Çakir (38 de ani) & Ibrahim Çelikkol (39 de ani)

Deniz și Ibrahim s-au cunoscut la filmările serialului “Ifffet” (2011-2012). “A fost dragoste la prima vedere”, povestea la vremea aceea Deniz, în timp ce Ibrahim era la fel de indrăgostit:

“De când am văzut-o pe Deniz, m-a cuprins o stare pe care nu o puteam defini. Mi-au plăcut din prima clipă delicateţea, blândeţea şi aerul acela romantic”.

Pe cât te intensă a fost relația lor, pe atât de scurtă, s-au iubit doar un an, din 2012 până în 2013, Deniz suferind foarte mult în urma despărțirii. Anii au trecut iar în prezent, Ibrahim, pe care îl știți din “Prizoniera destinului” și pe care îl puteți vedea în prezent la Pro 2, în „Dragoste în alb și negru”, are un mariaj fericit cu arhitecta Mihre Mutlu.

https://www.instagram.com/p/CFM1A_jjrpP/?utm_source=ig_web_copy_link

S-au căsătorit în 2017, în Grecia, iar în decembrie 2019 au devenit părinții unui băiețel, Ali. După Ibrahim Deniz a mai avut o idilă și cu un alt actor, Oktay Kaynarca, alături de care a jucat în producția „În bătaia inimii”, iar în prezent se iubește cu Güvenç Dağüstün, actor și cântăreț turc, certat cu legea. Ibrahim filmează în această perioadă pentru un serial Netflix, “Kuş Uçuşu”, alături de partenera sa din „Dragoste în alb și negru”, Birce Akalay, iar Deniz a apărut anul acesta într-o producție difuzată de Fox Turcia, “Masumiyet”.

 

Murat Ünalmış (40 de ani) & Birce Akalay (37 de ani)

 

Pe Murat Ünalmış îl știți din serialul „Mă numesc Züleyha”, dar și din „Seddülbahir: Între zidurile mării”, de la TVR 1, iar pe Birce Akalay ați văzut-o în “Alegerea”, iar în prezent o puteți urmări la Pro 2 în „Dragoste în alb și negru”. Cei doi au făcut pereche în serialul „Yer gök aşk” (2010), la filmările căruia s-au îndrăgostit. În 2011 s-au căsătorit, dar mariajul lor a durat doar un an.

https://www.instagram.com/p/CRi8A8QLrya/?utm_source=ig_web_copy_link

De atunci, Murat nu a mai avut nicio relaţie serioasă, care să ducă spre căsătorie, în timp ce Birce a mai fost căsătorită între 2014 – 2017 cu regizorul și actorul Sarp Levendoglu. Conform milliyet.com.tr, Birce s-a cuplat vara aceasta cu un cunoscut arhitect, Erdem Hamza, cei doi fiind surprinși de paparazzi într-o vacanță în Bodrum.

Tot site-urile turcești, printre ele și ilan365.net, scriu și că Murat ar avea o idilă cu actrița Hilal Altınbilek, colega sa din “Mă numesc Züleyha”, producție care va reveni cu sezonul 4 pe micile ecrane turcești în septembrie. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton