Homepage  / Vedete româneşti

Ce acuzații dure îi aduce Cătălin Cazacu fostei sale iubite, Ramona Olaru. „M-a salvat Dumnezeu”

Ce acuzații dure îi aduce Cătălin Cazacu fostei sale iubite, Ramona Olaru. „M-a salvat Dumnezeu”
8

de Roxana Mirea,

Încurcate mai sunt căile dragostei. Cătălin Cazacu i-a adus acuzații grave fostei lui iubite, Ramona Olaru. Cei doi s-au iubit mai bine de un an, însă, deși relația lor a trecut prin suișuri și coborâșuri, în cele din urmă, s-au despărțit definitiv și nu își mai vorbesc deloc.  

Cătălin Cazacu, acuzații dure la adresa Ramonei Olaru 

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au avut o relație frumoasă de dragoste, asta până când flacăra iubirii s-a stins. După mai multe despărțiri și împăcări, cei doi și-au spus adio definitiv și nu își mai vorbesc deloc. Ba chiar, campionul la motociclism i-a adus acuzații dure asistentei de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, fără ai rosti numele.  

Cătălin Cazacu susține că fosta lui iubită își schimbă partenerii prea des și că ar fi fost scuipat într-o zi în care a vrut să o salute.  

„Nu, pe mine m-a salvat Dumnezeu! Nu se va mai întâmpla niciodată, eu am înțeles conceptul! Eu am rămas singur, sunt un om singur, n-am avut noroc în dragoste. Tot tac din gură, dar la un moment dat nu o să mai tac din gură. Dacă-mi dau drumul la gură, ne-am nenorocit! 

Am înțeles ultima oară că am vrut să fiu salutat și m-am întors ca să nu fiu salutat. Am făcut asta pentru că cu o dată anterioară când am vrut să fiu salutat, am fost scuipat. Și am zis că nu e frumos, mai ales că acum, în ultimul timp, o dată la săptămână se schimbă partenerul, am zis că nu vreau să mă mai scuipe nimeni!“, a spus Cătălin Cazacu, pentru cancan.ro.  

denise-rifai-despre-presupusa-relatie-cu-catalin-cazacu-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„Am vrut să-l salut, dar nu s-a uitat” 

Cătălin Cazacu a făcut aceste declarații în contextul în care, luna trecută, Ramona Olaru a declarat că a vrut să-l salute, însă el s-a întors.  

Chiar l-am văzut mai devreme aici și am vrut să-l salut, dar nu s-a uitat. Eu sunt foarte bine, eu iert oamenii pentru că vreau să fiu liniștită în viața mea. Atâta pot ei”, spunea Ramona Olaru la „Xtra Night Show”, emisiunea de la Antena Stars. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton