Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ce acuzații grave îi aduce Charlize Theron lui Tom Hardy. Detaliile uimitoare despre relația lor tensionată

Ce acuzații grave îi aduce Charlize Theron lui Tom Hardy. Detaliile uimitoare despre relația lor tensionată

de Andra Stana,

Amănunte noi despre neînțelegerile apărute între Charlize Theron și Tom Hardy pe platourile de filmare de la „Mad Max: Fury Road” au apărut într-un volum lansat recent. Este vorba de o carte a lui Kyle Buchanan, un editorialist New York Times, intitulată „Blood, Sweat & Chrome: The Wild And True Story Of Mad Max: Fury Road”.

Charlize Theron a cerut protecție după ce l-a numit pe Tom Hardy „agresiv”

În volumul citat, relația dintre cele două staruri e descrisă ca fiind una dură și rece. Mai mult, Charlize ar fi ajuns chiar în punctul în care a cerut ordin de protecție pe platourile de filmare de la „Mad Max: Fury Road”. Totul, după ce „s-a simțit amenințată” și deloc „în siguranță” în preajma unui Hardy extrem de „agresiv”. Ulterior, o producătoare a fost desemnată apoi pentru a o însoți pe actriță, scrie dailymail.co.uk.

Theron (46 de ani) și Hardy (44 de ani) au fost protagoniștii din „Mad Max: Fury Road”, în 2015. Relația lor de lucru a evoluat până în punctul în care cei doi au început să se jignească și să strige unul la altul. Theron l-ar fi înjurat pe Hardy după ce a făcut-o să aștepte ore în șir pe platourile de filmare.

Charlize Theron, înfuriată de faptul că Hardy întârzia mereu la filmări

Natascha Hopkins, una dintre cascadoarele din film, a povestit că Theron nu voia să piardă timpul pe platourile de filmare. Și asta pentru că era proaspăt mămică la acea vreme și se lupta din greu să găsească un echilibru între actorie și rolul de părinte.

Operatorul Mark Goellnicht și-a amintit că Hardy întârzia adesea la începutul filmărilor. El a dat exemplu o zi când Theron sosise la ora opt fix, și-a pus machiajul și costumul și a intrat pe platoul dedicat, în War Rig. Deși producătorii i-au „cerut special” lui Hardy să se prezinte la timp, au mai trecut câteva ore bune până să ajungă.

Charlize „s-a simțit într-adevăr amenințată”

„Se facuse 9, dar Tom tot nu apăruse”, a povestit Goellnicht. 

«Charlize, vrei să ieși din War Rig și să te plimbi sau vrei să…»

«Nu, voi rămâne aici».

Nu s-a dus la baie, nu a făcut nimic. Hardy a sosit în sfârșit după ora 11 a.m., în timp ce Theron a rămas în vehicul tot timpul.”

„Când l-a văzut, a sărit din vehiculul de război și a început să înjure în fața lui, spunând: «Amendați-l naibii cu 100.000 de dolari pentru fiecare minut în care a reținut această echipă» și «Cum poți să fii atât de lipsit de respect!»” a continuat Goellnicht.

„Ea avea dreptate. A țipat, era nervoasă. Era vânt afară – poate că el auzit ceva din toate acestea, pentru că s-a îndreptat spre ea și i-a spus: «Ce-ai zis?»”.

Operatorul a povestit că Hardy părea „destul de agresiv” și că Charlize „s-a simțit într-adevăr amenințată”. „Acesta a fost punctul de cotitură, pentru că atunci ea a spus: Vreau protecție. Și un producător a fost desemnat să fie alături de ea tot timpul”, a explicat acesta.

Charlize Theron: „Am cam pus piciorul în prag”

„Nu m-am mai simțit în siguranță”, a mărturisit chiar Theron. „Am cam pus piciorul în prag. Regizorul George Miller a spus apoi: ‘Bine, bine, dacă vine Denise. . .’Era deschis la asta și m-am mai liniștit puțin, pentru că am simțit că fiind o altă femeie lângă mine mereu va  înțelege cu ce mă confrunt”, a continuat ea.

Cu toate acestea, Charlize a dezvăluit că „atunci când eram pe platourile de filmare, mă simțeam vulnerabilă și singură”, deoarece Denise Di Novi a fost forțată să rămână în biroul de producție, nu i-a fost permis să intre pe platou, la ordinul producătorului Doug Mitchell.

Kelly Marcel: „Charlize și Tom sunt două puteri care lucrează foarte diferit”

Kelly Marcel, scenaristă și una dintre prietenele lui Tom Hardy, a povestit că lupta dintre protagoniști a apărut într-o „perioadă cu adevărat intensă”. Ea e de părere că o „familie s-a format acolo, iar membrii unei familii se iubesc și se urăsc”.

Marcel a explicat că Hardy era „foarte fizic, se impunea și încerca lucrurile foarte diferit”. Pe de altă parte, Theron era „cerebrală și foarte consecventă în felul în care aborda un personaj”. „Sunt două puteri care lucrează foarte diferit. De aceea, în mod ciudat, filmul a prins atât de bine: toată furia se revarsă pe ecran”.

Sursa foto: Hepta

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton