Homepage  / Vedete româneşti

Ce adoră Oana Moșneagu la iubitul său, Vlad Gherman. Declarațiile actriței. EXCLUSIV

Ce adoră Oana Moșneagu la iubitul său, Vlad Gherman. Declarațiile actriței. EXCLUSIV
10

de Cătălina Matei,

Încă de anul trecut, Oana Moșneagu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Vlad Gherman. Amândoi joacă în serialul „Adela” de la Antena 1 și s-au îndrăgostit unul de altul pe platourile de filmare. Cei doi se înțeleg de minune, între timp s-au și mutat împreună, au două pisici, iar relația lor este tot mai puternică.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman formează unul dintre cele mai simpatice cupluri din showbiz. Amândoi joacă în serialul „Adela”, de la Antena 1, și sunt prezenți și pe YouTube cu vlog-uri diferite. Printre cele mai vizionate, s enumără episoadele din vacanțe. În vara aceasta, cei doi au ajuns în Tenerife și în Kefalonia, Grecia.

Unde s-au distrat cel mai tare? „Grecia, Kefalonia. A fost cea mai frumoasa plecare din tot anul. Numai noi doi, plaje neamenajate, am mers cu maşina, a fost superb. Rareori m-am gândit la “acasă”, de asta aveam nevoie, de un loc care să ne deconecteze complet de tot ce însemna ritmul nostru normal. Tenerife e o variantă faină de vacanţă, e un loc în care poţi să te bucuri şi de o zi de plajă într-un loc cu apă azurie, să te întinzi pe o alta cu nisipul negru, să te aventurezi în parcul acvatic nr 1 din lume sau pe drumurile incredibile care traversează insula sau urca spre Teide, ai ce să faci acolo, dar risti sa te intorci obosit acasa, asa cum ne-am intors noi, dupa zile atat de pline si de active.  Una peste alta, a fost o vacanta mult asteptata, faina, care s-a simtit mult mai scurtă decât a fost”, ne-a povestit interpreta Andreei din serialul „Adela”.

În același timp, Oana Moșneagu ne-a dezvăluit și cei îi place cel mai mult la ea atunci când este alături de persoana iubită: „Libertatea. Libertatea de a mă juca, de a mă plânge dacă simt nevoia, de a fi eu însămi, fără a fi judecată sau criticată”.

oana-mosneagu-si-vlad-gherman-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, „părinți” de pisici

Născută pe 7 august, Oana Moșneagu este o Leoaică îndrăgostită de feline, bineînțes! De unele mai mici, căci actrița din „Adela” are două pisici.

„Una este sora lui Moţ, Moţ fiind prima noastră pisică. Iar Una este cea mai nouă membră a familiei, se trage din neamul de pisici pe care le are mămica mea din serial, Anca Sigartău. Am luat-o pe Una ca Moţ să nu mai stea singură cât noi suntem plecaţi de acasă”, ne-a mărturisit Oana Moșneagu.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton