Homepage  / Vedete româneşti

Ce afacere are Melinda, soția lui Puya. „La mine în familie e o tradiție”

Ce afacere are Melinda, soția lui Puya. „La mine în familie e o tradiție”
8

de Roxana Mirea,

Puya și soția lui, Melinda, au fost una dintre cele mai îndrăgite echipe de la America Express 2023. Invitată în emisiunea lui Dan Capatos, Melinda a spus cu ce se ocupă. Ea și Puya se cunosc de 16 ani și sunt căsătoriți de 11 ani. Cei doi au împreună trei fete.

Cu ce se ocupă Melinda, soția lui Puya

Puya și soția lui, Melinda, au fost una dintre cele nouă echipe care au participat la America Express 2023, de la Antena 1. Invitată la Xtra Night Show, soția rapperului a mărturisit că face bani dintr-o afacere care a pornit din pasiune. Melinda vinde obiecte vestimentare croșetate.

„La mine în familie e o tradiție cu croșetatul. Din stră-stră-străbunica. Ei brodau cu mătăsuri. Pantalonii ăștia au durat vreo 3 săptămâni și rochia mai mult. Acum am început ca o pasiune, mereu am avut ceva de croșetat. Mereu m-a pasionat.

Ele sunt piese unice. 3 zile durează să fac un costum de baie. Poți să lucrezi cu materiale naturale, lână, cașmir, bumbac. Suntem prieteni și cu natura. Am un site. Momentan fac pe comandă și sunt personalizate”, a explicat Melinda într-un interviu pentru Xtra Night Show, potrivit libertatea.ro.

Melinda a început să croșeteze costume de baie, după care, s-a apucat să facă rochii și pantaloni. Puya și Melinda au purtat câteva dintre creațiile ei în emisiunea America Express. De asemenea, și mama lui Puya croșetează. Așadar, femeia a ajutat-o de mai multe ori pe Melinda cu comenzile. În momentul de față, Melinda are doar un magazin online, chiar dacă își dorește să deschidă și un magazin fizic, la un moment dat.

cu-ce-se-ocupa-melinda-sotia-lui-puya-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Cum s-au cunoscut Melinda și Puya, foști concurenți la America Express 2023

Melinda și Puya, foști concurenți la America Express 2023, se cunosc de 16 ani și sunt căsătoriți de 11 ani. Din dragostea lor, au venit pe lume trei fete. La un moment dat, Puya a povestit cum a întâlnit-o pe aleasa inimii lui.

„Ea prezenta Balul bobocilor în Deva și eu trebuia să cânt. Doar că aveau 1.000 de oameni în sală și mie mi-au zis că nu mai au bani. Așa că nu am mai cântat. Practic, mi-a tras țeapă la concert. Nu ți se pare romantic? Nici acum nu recunoaște și spune că, de fapt, eu le-am tras țeapă. Era tare în gură, sincer, și asta mi-a plăcut.

Bine, acum regret, sincer (râde). Am făcut schimb de telefoane și am tot vorbit. A durat ceva, oricum. Cântam pe oriunde, oricum, numai să merg încolo. Până într-o zi când mi-am luat inima în dinți și i-am sunat părinții”, a spus Puya, potrivit protv.ro

La un bal. M-a agățat el, m-am luat și de el că era prea tupeist. De acolo am tot vorbit până m-am mutat la Cluj și a început să vină la mine. Aveam 16-17 ani. Acum avem 11 ani de căsătorie”, a mai spus soția lui Puya.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton