Homepage  / Ultimul număr

Ce albume aşteptăm cu nerăbdare în 2012

Ce albume aşteptăm cu nerăbdare în 2012

de Redactia Tvmania

Nu băgăm mâna în foc că o să le primim chiar pe toate la anul, pentru că aşa-i când eşti artist şi deadline-ul e... “flexibil”, însă 2012 se anunţă oricum un an grozav pentru melomani. Aerosmith

Steven Tyler şi colegii săi au intrat în vară în studioul chitaristului Joe Perry, din Boston, pentru a începe lucrul la cel de-al 14-lea album al trupei, care va apărea probabil prin luna mai. Acesta va fi primul set de piese noi al legendarilor rockeri de la “Just Push Play” (2001) încoace şi primul material discografic de orice fel de la compilaţia de coveruri “Honkin’ On Bobo” (2004). Potrivit unei postări a producătorului Jack Douglas, de pe aerosmith.com, noul disc va fi “rock răutăcios şi dur, cu o porţie sănătoasă din vechiul umor Aerosmith”.

Radiohead

Ok, aici ne cam întindem, având în vedere că vocalistul Thom Yorke şi compania au scos “The King of Limbs” în luna februarie a acestui an, dar dimensiunile reduse ale acestuia (8 piese, 38 de minute de muzică) i-au făcut pe jurnaliştii din Marea Britanie să speculeze. Din partea sa, Yorke a dat de înţeles că el şi colegii săi din influenta trupă au mai multe piese noi, pe care speră să le termine până vor porni în turneul care debutează în februarie. Una dintre ele se numeşte, potrivit acestuia, “Come to Your Senses” şi se va auzi, alături de celelalte melodii proaspete, în concertele de la anul.

Citeşte textul integral în revistă

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton