Homepage  / Cinema

Vine vacanța! Ce animații intră în cinematografe vara aceasta: „Patrula cățelușilor: Filmul”, „Peter Iepuraşul”

Vine vacanța! Ce animații intră în cinematografe vara aceasta: „Patrula cățelușilor: Filmul”, „Peter Iepuraşul”

de Redactia Tvmania

După peste un an de restricții, cinematografele s-au redeschis în sfârșit și toată oferta de filme, amânate de anul trecut sau terminate anul acesta, ne așteaptă în săli.

Distribuitorii români s-au întrecut pentru a aduce în cinematografele noastre animații de care cei mai mici spectatori să fie încântați. Ne vor aștepta în săli, continuări multașteptate ale unor filme pe care le-am văzut deja (cum ar fi „Peter Iepuraşul: Fugit de acasă”, „Bigfoot Family”, „Space Jam: O nouă eră”, „Familia Crood: Vremuri noi” sau „Hotel Transilvania: Transformania”), adaptări pentru marele ecran ale unor desene animate pe care le știm de pe micile ecrane („Spirit neîmblânzit”, „Patrula cățelușilor: Filmul”) sau aventuri cu totul și cu totul noi („Raya și ultimul dragon”, „Luca”, „Poarta magică”). Fiecare dintre aceste animații vrea să transmită câte un mesaj pozitiv, abordând teme ca familia, prietenia, salvarea mediului.

Aveți mai jos, întreaga ofertă de animații plănuite să intre în cinematografe în această vară.

 

„Peter Iepuraşul: Fugit de acasă”
PREMIERA: 11 iunie

Dacă i-ați văzut aventurile anterioare, știți că Peter se instalase în grădina conacului lui Thomas McGregor și ajunsese la un oarecare armistițiu cu proprietarul legumelor. Dar ștrengarului iepuraș nu-i tihnește foarte multă vreme viața la țară și fuge la oraș, unde-și face prieteni noi: iepurele vagabond Barnabas, şobolanul rotofei Samuel Whiskers şi felinele infractoare: Tom Kitten şi Mittens. Deși cam dubioși, Peter se simte inițial foarte bine în compania lor. Asta până când intră din nou în belele.
O: Peter Rabbit 2: The Runaway, coproducție, 2021 R: Will Gluck Voci: James Corden, Elizabeth Debicki, Lennie James

 

 

„Raya și ultimul dragon”
PREMIERA: 18 iunie

Acum multă, multă vreme, în regatul Kumandra, oamenii și dragonii trăiau în pace și armonie. Dar într-o zi nefericită, o forță malefică a atacat regatul și dragonii s-au sacrificat pentru a-i salva pe oameni. Au trecut 500 de ani de-atunci, iar acum aceeași forță întunecată amenință din nou de Kumandra și Raya, o războinică singuratică, își propune să găsească ultimul dragon în viață pentru a salva încă o dată regatul.
O: Raya and the Last Dragon, SUA, 2021 R: Don Hall, Carlos López Estrada Voci: Kelly Marie Tran, Awkwafina, Gemma Chan.

 

 

„Bigfoot Family”
PREMIERA: 25 iunie

Încă de la întoarcerea sa în oraș, Bigfoot a devenit o adevărată vedetă și-acum vrea să se folosească de acest lucru pentru a schimba lumea. Așa că atunci când niște militanți ecologiști îi cer ajutorul, nu ezită să plece spre Alaska pentru a împiedica malefica societate petrolieră X-Trakt să distrugă mediul. Câteva zile mai târziu, întreaga lume e în șoc: Bigfoot a dispărut! Fiul său Adam, Shelly, Trapper și Wilbur pornesc pe urmele lui.
O: Bigfoot Family, coproducție, 2020 R: Jeremy Degruson, Ben Stassen Voci: Jules Medcraft, Kylian Trouillard, Alexis Victor

 

„Spirit neîmblânzit”
PREMIERA: 2 iulie

Lucky Prescott are puține amintiri cu regretata ei mamă, Milagro Navarro, o cascadoare ecvestră din Miradero, un orășel de la granița cu Marele Vest American. La fel ca mama sa, Lucky e independentă și încăpățânată, așa că mătușa sa hotărăște să o aducă înapoi la Miradero, la ferma tatălui ei. Tânăra se plictisește îngrozitor aici, dar totul se schimbă când se întâlnește cu Spirit, un mustang la fel de sălbatic și neîmblânzit ca și ea.
O: Spirit Untamed, SUA, 2021 R: Elaine Bogan, Ennio Torresan Voci: Isabela Merced, Jake Gyllenhaal, Marsai Martin.

 

„Luca”
PREMIERA: 16 iulie  

Într-un foarte frumos orășel de pe Riviera italiană, micul Luca petrece o vară de neuitat, plină de înghețate delicioase, paste savuroase și plimbări lungi pe scuter. Nu e singur, îl are alături pe cel mai bun prieten al lui, dar fericirea le este amenințată de un secret foarte bine păstrat. De fapt, amândoi sunt în realitate niște făpturi venite din altă lume, situată dincolo de suprafața oceanului.
O: Luca, SUA, 2021 R: Enrico Casarosa Voci: Jacob Tremblay, Jack Dylan Grazer, Maya Rudolph

 

 

„Space Jam: O nouă eră”
PREMIERA: 16 iulie

Celebrul jucătorul de baschet LeBron James vizitează studiourile Warner împreună cu fiul său Dom, cu care nu prea se înțelege, și sunt prinși accidental într-o dimensiune paralelă în care întregul univers Warner Bros este controlat de o malefică inteligență artificială. Ca să își regăsească fiul și scape de-aici, vedeta NBA și personajele Looney Tunes se vor înfrunta într-un meci de baschet cu profesionişti digitalizați. Partida Tunes versus Goons (Nătângi) se anunță a fi Meciul Secolului!
O: Space Jam: A New Legacy, SUA, 2021 R: Malcolm D. Lee D: LeBron James Voci: Zendaya, Jim Cummings
Trailer:

 

„Familia Crood: Vremuri noi”
PREMIERA: 23 iulie 

Pentru că au nevoie de o nouă casă, familia preistorică pleacă în căutarea unui loc mai sigur. Și nu trece mult până când descoperă un paradis idilic înconjurat de ziduri, în care toate problemele lor ar fi rezolvate… Numai că „paradisul” e deja ocupat! Locatarii, familia Ommaibun, au o casă în copac, invenții uluitoare și hectare întregi cu legume proaspete și delicioase. Și cu toate că îi primesc cu bucurie, nu durează mult până încep să apară primele probleme.
O: The Croods: A New Age, SUA, 2020 R: Joel Crawford Voci: Nicolas Cage, Emma Stone, Ryan Reynolds

 

 

„Hotel Transilvania: Transformania”
PREMIERA: 6 august

Dracula are necazuri mari! Van Helsing a pus la punct un dispozitiv care transformă oamenii în monștri, iar Johnny, care încă face eforturi pentru a fi acceptat de socrul său vampir, devine dragon. Dar inovatorul aparat are niște efecte secundare neașteptate: el e capabil să transforme și monștrii în oameni! Lucru care, evident, se va și întâmpla foarte curând generând o serie de întâmplări care de care mai amuzante.
O: Hotel Transylvania: Transformania, SUA, 2021 R: Derek Drymon, Jennifer Kluska Voci: Brian Hull, Andy Samberg, Selena Gomez

 

„Patrula cățelușilor: Filmul”
PREMIERA: 20 august

Cel mai mare rival al Patrulei cățelușilor, domnul Hellinger, devine primarul orașului Aventureville și începe să provoace probleme. Doar Ryder și curajoșii cățeluși îl pot opri din a transforma întreaga localitate în haos. Și în noua lor misiune de salvare vor avea un nou aliat, pe Liberty – un teckel inteligent și plin de energie, gadget-uri noi și echipamente fabuloase.
O: Paw Patrol: The Movie, coproducție, 2021 R: Cal Brunker Voci: Iain Armitage, Will Brisbin, Ron Pardo

 

„Poarta magică”
PREMIERA: 27 august

În minunata lume de sub ape, timidul delfin Delphy și prietenul lui cel mai bun fac o descoperire uluitoare: o poartă magică, rămasă pe fundul oceanului de la o civilizație demult dispărută, care te poate transforma în orice îți dorești. Dar misteriosul dispozitiv devine foarte periculos când o gașcă de răufăcători devin gigantici și plănuiesc să pună mâna pe Orașul Peștilor.
O: Magic Arch 3D, coproducție, 2020 R: Vasiliy Rovenskiy Voci: Stephen Thomas Ochsner, Daniil Medvedev, Liza Klimova

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton