Homepage  / Știri

Ce animații ne așteaptă în cinematografe în 2023

Ce animații ne așteaptă în cinematografe în 2023

de Mioara Tronaru,

Avem pisici, mumii, spiriduși, mulți Oameni-Păianjen și chiar... elemente. Din animațiile care și-au anunțat până acum premiera în 2023, am selectat 7 filme care își propun să ne amuze în cinematografe anul viitor.

„Lumea secretă a spiridușilor” („Finnick”)

Toate casele au câte un spiriduș, care are grijă ca totul să meargă bine și oamenii care locuiesc acolo să fie fericiți. Nu e cazul lui Finnick, un spiriduș tânăr, căruia nu-i pasă de aceste lucruri și care nu se ocupă decât cu alungatul oamenilor din casa lui, organizând tot felul de farse. Și-i ies atât de bine încât nimeni nu vrea să stea acolo. Sau cel puțin asta se întâmpla până să se mute în casa lui o nouă familie, iar Finnick să dea nas în nas cu Christine, o fetiță de 13 ani.

Data lansării: 6.01.2023

Trailer „Lumea secretă a spiridușilor”:

„Mumiile: Aventuri moderne” („Mummies”)

Dacă vă întrebați ce fac mumiile acum, trebuie să știți că, sub piramidele din Egip, există un regat fabulos în care mumiile conduc care de luptă și visează să devină staruri pop. Dar când un arheolog fără scrupule vrea să le fure comorile, Thut și prințesa Nefer, doi tineri logodiți fără să vrea, sunt nevoiți să se alieze și să vină în lumea oamenilor. Vor fi ajutați de fratele lui Thut și de crocodilul său domestic pentru a se descurca pe străzile moderne ale Londrei.

Data lansării: 13.01.2023

Trailer „Mumiile: Aventuri moderne”:

„Năstrușnicul motan Maurice” („The Amazing Maurice”)

El e „uimitorul Maurice”, un motan roșcovan și dolofan, vagabond, șmecheraș și cu propria lui gașcă de șobolani, incredibil de educați. Acum, a pus lăbuțele pe un puști care pare cam prostuț, cu care a intrat triumfal într-un nou oraș pe care Maurice e mai pregătit decât oricând să-l jefuiască. Dar schema sa de escrocare a localnicilor nu merge deloc conform planului, în plus încep să apară tot felul de evenimente misterioase. Animația este adaptarea romanului lui Terry Pratchett „Uluitorul Maurice și rozătoarele lui educate”, din seria „Lumea Disc”.

Data lansării: 13.01.2023

Trailer „Năstrușnicul motan Maurice”:

„The Super Mario Bros. Movie”

Îl avem pe instalatorul Mario, fratele său Luigi, o prințesă (care poate trebuie salvată), și o mulțime de peripeții inspirate de celebrul joc video. Producătorii nu au dezvăluit încă ce se va întâmpla în film, dar după cum arată trailer-ul se anunță a fi o aventură colorată în lumea din Mushroom Kingdom. Peliculele anterioare inspirate de jocul video nu s-au bucurat de vreun prea mare succes, așa că Nintendo nu a mai fost atât de entuziasmată. Shigeru Miyamoto, creatorul lui Mario, a precizat în venturebeat.com că a face un film este cu totul altceva decât a face un joc. Acum însă, s-a implicat personal. Sperăm că i-a reușit.

Data lansării: 7.04.2023

Trailer „The Super Mario Bros. Movie”:

„Spider-Man: Across the Spider-Verse”

După incredibilul succes încununat cu Oscar pentru prima aventură din Spider-Verse, iată că eroii noștri se reîntorc. Miles Morales, adolescentul din Brooklyn, Gwen Stacy, o Spider-Woman din altă dimensiune, și încă și mai mulți Oameni-Păianjen se întâlnesc prin Multivers. Cu toții se ocupă cu salvarea lumii. Dar tocmai acum apare The Spot, un ticălos mai puternic decât orice au întâlnit ei până în acest moment.

Data lansării: 2.06.2023

Trailer „Spider-Man: Across the Spider-Verse”:

„Elementar” („Elemental”)

Bun venit în Element City! Orașul în care focul, apa, pământul și aerul trăiesc în cea mai perfectă armonie. Aici locuiește și Ember, o tânără dură, isteață și înflăcărată, și Wade, un tip amuzant, înțelept și care se mai lasă luat de val. Prietenia care se naște între ei îi zdruncină fetei viziunea pe care o avea despre lume. Este al 27-lea film făcut de Pixar, care ne-a obișnuit cu despicatul firului în patru încă de la „Întors pe dos” („Inside Out”). Povestea de-acum e inspirată din copilăria regizorului Peter Sohn, care-a crescut în Bronx, ca fiu de imigranți.

Data lansării: 16.06.2023

Trailer „Elementar”:

„10 Lives”

Beckett e un pisoi răsfățat și egoist, căruia i se fac toate poftele și care consideră, evident!, că i se și cuvine norocul care-a dat peste el. Dar toate pernuțele îi sar de sub funduleț când își pierde din neglijență și cea de-a noua viață. În fața dezastrului, Beckett imploră să se i se dea voie să se întoarcă la viața sa perfectă. Dorința îi este îndeplinită și motănelul revine cu un set nou-nouț de vieți, dar nu e chiar ce și-a imaginat…

Data lansării: 29.09.2023

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton