Homepage  / Netflix

Ce animeuri vom putea vedea în octombrie, pe Netflix

Ce animeuri vom putea vedea în octombrie, pe Netflix

de Mioara Tronaru,

Ofensiva Netflix în lumea animeurilor continuă. Pentru că multe producții ale genului nu pot fi văzute legal în afara zonei asiatice, gigantul de streaming a sesizat oportunitatea de a oferi conținut exclusiv.

Astfel, două dintre cele mai mari francize vor avea premiere exclusive pe Netflix și, pentru prima oară, vom putea vedea două seriale noi, la câteva zile după premiera japoneză.

[toc]

Animeurile care intră în luna octombrie pe Netflix

„The Seven Deadly Sins: Cursed by Light” (2021)

Premiera pe Netflix: vineri, 1 octombrie 2021

După ce Demon King a fost învins, lumea se bucură de pace pentru prima oară de multă vreme. Dar liniștea nu va dura, chiar ceremonia de nuntă dintre King și Diane e întreruptă de un nou conflict.

„The Seven Deadly Sins: Cursed by Light” este film japonez inspirat pe seria manga „The Seven Deadly Sins” scrisă și ilustrată de Nakaba Suzuki. A avut lansarea în Japonia pe 2 iulie 2021, iar din 1 octombrie va fi disponibil pe Netflix. Pe gigantul de streaming, mai sunt disponibile: cele cinci sezoane ale serialului „The Seven Deadly Sins” (2014) și filmul „The Seven Deadly Sins: Prisoners of the Sky” (2018).

Trailer „The Seven Deadly Sins: Cursed by Light” (2021):

https://www.youtube.com/watch?v=ryRQCjV7TN8

Sezonul 3 din „Scissor Seven” (2018)

Premiera pe Netflix: duminică, 3 octombrie 2021

Cel de-al treilea sezon al serialului chinez va urmări călătoria lui Wu Liuqi, un asasin amnezic, sper un regat necunoscut în care speră că va afla mai multe despre identitatea sa.

Animeul chinez și-a găsit o nouă casă pe Netflix, unde sunt disponibile și primele două sezoane care s-au bucurat de mare succes printre abonații platformei.

Trailer „Scissor Seven” (2018):

Sezonul 2 din „The Way of the Househusband” (2021)

Premiera pe Netflix: joi, 7 octombrie 2021

Tatsu este un membru legendar al celebrei Yazuka, despre ale cărui „fapte de vitejie” se vorbește cu admirație și acum. Dar bărbatul a lăsat în urmă lumea infracționalității și s-a lansat cu arme și bagaje într-o nouă carieră: aceea de a fi casnic. Fără să bănuiască vreun moment că micile treburi lăsate altfel pe umerii femeilor pot fi la fel de periculoase ca mafia japoneză!

Primul sezon din „The Way of the Househusband” a ajuns pe Netflix în aprilie și s-a bucurat de succes. Recent, a intrat pe platformă și varianta live-action, „The Ingenuity of the House Husband” (2021), cu Kenjirô Tsuda în rolul Tatsu.

Trailer „The Way of the Househusband” (2021):

„Pokémon the Movie: Secrets of the Jungle” (2020)

Premiera pe Netflix: vineri, 8 octombrie 2021

Koko este un tânăr care a crescut în junglă, alături de Pokémoni, e un fel de Tarzan în lumea Pokémonilor. Acum, alături de Ash și Pikachu, aceasta descoperă pentru prima oară lumea oamenilor și adevărul despre trecutul său.

Catalogul Netflix conține foarte multe producții, seriale și filme, din franciza Pokémon. „Pokémon the Movie: Secrets of the Jungle” va fi disponibil în toată lumea, mai puțin Japonia, exclusiv pe platforma de streaming.

Trailer „Pokémon the Movie: Secrets of the Jungle” (2020):

„Violet Evergarden: The Movie” (2021)

Premiera pe Netflix: miercuri, 13 octombrie 2021

Daisy, strănepoata Annei Magnolia, găsește scrisorile care i-au fost trimise bunicii ei și devine curioasă despre legenda lui Violet Evergarden, cea care a scris scrisori atât de frumoase pentru clienții ei.

Site-ul What’s on Netflix recunoaște că „Violet Evergarden” este unul dintre cele mai frumoase animeuri făcute vreodată. Și serialele, disponibile și ele pe Netflix, și filmul „Violet Evergarden: The Movie” poartă semnătura celebrului studiou japonez Kyoto Animation.

Trailer „Violet Evergarden: The Movie” (2021):

„Blue Period” (2021)

Premiera pe Netflix: sâmbătă, 9 octombrie 2021

Yatora este elevul perfect: frumușel, cu note bune și o groază de prieteni. Dar într-o zi, când intră în sala clubului de artă e fascinat de un tablou.

„Blue Period” va fi primul anime original Netflix ale cărui episoade vor fi lansate internațional câte unul pe săptămână, în fiecare sîmbătă, la șapte zile după premiera japoneză.

Trailer „Blue Period” (2021):

https://www.youtube.com/watch?v=gvn4pVO6UsQ

„Komi Can’t Communicate” (2021)

Premiera pe Netflix: joi, 21 octombrie 2021

Încă din prima sa zi de școală, Shouko Komi intră direct pe primul loc în topul popularității datorită frumuseții sale, a părului negru și a staturii. Asta, în ciuda faptului că tânăra are mari probleme de comunicare și e cu totul îngrozită de ceilalți elevi. Când colegul ei Hitohito Tadano își dă seama de necazurile cu care se confruntă Shouko Komi își face un scop din a o ajuta.

„Komi Can’t Communicate” este al doilea anime original Netflix ale cărui episoade vor fi lansate săptămânal pe platformă, în fiecare joi.

Trailer „Komi Can’t Communicate” (2021):

https://www.youtube.com/watch?v=EGjE_mXvU_w
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton