Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ce-au mai făcut actorii din „Familia Bundy”

Ce-au mai făcut actorii din „Familia Bundy”
6

de Redactia Tvmania

Cu siguranță, pentru mulți dintre noi, anii ‘90 au însemnat și distracția alături de serialul „Familia Bundy”, în original „Married... with Children” (1987-1997). Simpatica familie a rezistat pe micile ecrane vreme de 11 sezoane, iar nostalgicii o pot urmări în continuare pe Pro X.

Sitcomul „Familia Bundy” a fost creat de Michael G. Moye și Ron Leavitt pentru Fox, a avut premiera în State pe 5 aprilie 1987 și s-a încheiat pe 9 iunie 1997. Un episod, filmat în ianuarie 1989, dar care nu a ajuns niciodată pe post, a fost difuzat pe 18 iunie 2002, la cinci după finalul serialului.

https://www.youtube.com/watch?v=p8t5cOjlEPU

Producția urmărea viața de zi cu zi a lui Al Bundy, o fostă glorie de liceu a fotbalului transformată acum în vânzător de pantofi, a soției lui Peggy, a frumoasei și prostuței lor fete Kelly și a fiului lor complet nepopular Bud.

Vreme de 10 ani și 261 de episoade, cei patru protagoniști au fost interpretați de:

  • Ed O’Neill – Al Bundy,
  • Katey Sagal – Peggy Bundy,
  • Christina Applegate – Kelly Bundy, respectiv
  • David Faustino – Bud Bundy.

Cum s-au descurcat actorii după finalul sitcomului, vedeți mai jos.

Niciunul dintre ei nu a avut evoluția lui George Clooney, care-a reușit să se extragă din plutonul medicilor din „Spitalul de urgenţă” și să ajungă până la Oscar, dar cu toții au cariere remarcabile în divertismentul de televiziune.

Ed O’Neill – Al Bundy

Pe numele complet Edward O’Neill Jr. (75 de ani), actorul a rămas cunoscut pentru rolurile Al Bundy din „Familia Bundy” și Jay Pritchett din alt sitcom, „O familie modernă”.

În 40 de ani de carieră și după o filmografie care numără aproape 70 de titluri, va rămâne în istorie mai ales pentru rolul vânzătorului de pantofi Al Bundy. Este căsătorit din 1986 cu actrița Catherine Rusoff, cu care are două fete. Și chiar dacă pe scenă a interpretat un tată leneș, în viață, actorul Ed O’Neill nu a fost deloc leneș.

Deși nu v-ați fi așteptat poate, a studiat vreme de 22 de ani Jiu-Jitsu Brazilian, iar în decembrie 2007 a obținut centura neagră, despre care spune că „e cea mai mare realizare a mea, după copiii mei”, conform Men’s Journal.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Modern Family (@abcmodernfam)

Katey Sagal – Peggy Bundy

Catherine Louise Sagal (67 de ani acum) este actriță și cântăreață. A devenit cunoscută odată cu rolul Peggy Bundy, dar s-a remarcat și ca Leela din „Futurama”, Cate Hennessy din „8 Simple Rules”, Gemma Teller Morrow din „Sons of Anarchy” – pentru care a și câștigat un Glob de Aur (după cele patru nominalizări la același trofeu pentru „Familia Bundy”). De anul acesta, o putem vedea pe Disney+ în rolul Annie „Rebel” Flynn Ray Bello, din serialul „Rebel”, un fel de Erin Brockovich modernă.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Katey Sagal (@kateysagal)

Christina Applegate – Kelly Bundy

Micuța Kelly a crescut și ea, are acum 49 de ani și o carieră în care a confirmat că este bună și pentru comedie și pentru dramă. Iar Emmy-ul pe care-l are în palmares este pentru apariția ca guest-star în alt serial iconic – „Prietenii tăi”.

În 2008, a fost diagnosticată cu cancer mamar, pe care a reușit să-l învingă. Iar acum lucrează la un nou film de televiziune, „Your Time Is Up”.

71st Annual Primetime Emmy Awards – ArrivalsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

David Faustino – Bud Bundy

Cel mai mic din celebra familie, are acum 47 de ani, David Faustino este actor, rapper și om de radio. A jucat în foarte multe filme și seriale, inclusiv animații, și are multe apariții mici în seriale celebre precum „Dosarele X”, „Tânăr și neliniștit”, „Anturaj”, „O familie modernă” sau „Cititorii de oase”. Dar actoria nu a fost singura lui preocupare, tot el este și rapperul numit D’ Li și coproprietarul unui club de noapte din Los Angeles.

În 2007, a fost arestat pentru posesie de marijuana și apoi internat la dezintoxicare.

După un divorț în 2007, este din 2015 cu Lindsay Bronson, cu care are o fetiță. Lucrează acum la un nou serial animat, „Hollywould”.

Sursa foto: Instagram, Hepta, Facebook

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton