Homepage  / Vedete străine

Ce avere are William Levy. Cifra este de ordinul milioanelor de dolari

Ce avere are William Levy. Cifra este de ordinul milioanelor de dolari

de Roxana Mirea,

Ce avere are William Levy. William Levy are o carieră impresionantă în spate. Actorul și modelul de origine cubaneză a muncit neîncetat timp de două decenii, iar acest lucru se reflectă în averea pe care a reușit s-o strângă. William Levy a apărut pentru prima dată pe micile ecrane datorită reality-show-urilor precum „La isla de la tentación”. De aici și până la a cunoaște faima datorită rolurilor din telenovele nu a fost decât un pas.

Ce avere are William Levy

William Levy și-a început cariera o dată cu reality-show-urile ”Protagonistas de novela II”, și „Isla de la tentación”.  Apoi, au urmat rolurile din telenovele precum „Olvidarte jamás”, „Mi vida eres tú” sau „Acorralada” / „Destine furate”. Desigur, el a mai jucat și în câteva filme, precum „Addicted” . În plus, cum am putea uita celebrul videoclip cu Jennifer Lopez pentru piesa artistei „I’m into you…”.

Având în vedere o asemenea carieră, nici nu este de mirare că William Levy a reușit să strângă o avere impresionantă de-a lungul timpului. Datorită platformei Celebrity Net Worth, știm acum că partenerul lui Elizabeth Gutiérrez are, la 41 de ani, o avere estimată la aproximativ 18 milioane de dolari, potrivit People en Español.

William Levy a cucerit telespectatorii în noua versiune a televovelei „Café con aroma de mujer” / „Cafea cu aromă de femeie”, unde joacă alături de Carmen Villalobos și Laura Londoño.

„Este o adaptare, adică o altă versiune. În 25 de ani totul s-a schimbat mult, în special rolul femeii în societate”, a declarat Laura Londoño despre acest remake, în contextul în care varianta originală, cu Margaritei Rosa de Francisco și Guy Ecker, s-a bucurat de un real succes.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton