Homepage  / Vedete străine

Ce bijuterie vrea Meghan Markle să-i lase moștenire fiicei sale, Lilibet. Ce valoare simbolică are

Ce bijuterie vrea Meghan Markle să-i lase moștenire fiicei sale, Lilibet. Ce valoare simbolică are
6

de Roxana Mirea,

Meghan Markle are de gând să îi ofere fiicei sale, Lilibet Diana, un cadou special. Este vorba despre o bijuterie, care nu are nicio legătură cu Familia Regală. Ducesa de Sussex și-a cumpărat singură obiectul prețios. Iată ce bijuterie vrea Meghan Markle să îi lase moștenire fiicei ei.

Ce bijuterie vrea Meghan Markle să-i dăruiască fiicei ei, Lilibet

Meghan Markle plănuiește să-i ofere fiicei ei, Lilibet, un cadou prețios. Este vorba despre o bijuterie specială: un obiect pe care l-a cumpărat înainte de a-l cunoaște pe Prințul Harry. Așadar, nu este niciuna dintre bijuteriile din colecția pe care a obținut-o când era parte activă a familiei regale, potrivit ego.ro.

În 2015, cu mult înainte de a-l întâlni pe Prințul Harry, Meghan Markle a oferit un interviu revistei Hello. Ea a dezvăluit atunci că are o bijuterie de lux pe care o păstrează pentru a o oferi viitoarei sale fiice. Este vorba de un ceas Cartier, pe care l-a cumpărat în urmă cu 10 ani pentru a sărbători succesul seriei „Suits”.

Întotdeauna am râvnit la ceasul Cartier French Tank. Când am aflat că Suits fusese propus deja pentru al treilea sezon, mi-am făcut plăcerea  și am cumpărat ceasul, versiunea în două tonuri”, a declarat Meghan Markle la acea vreme.

Royals At the Invictus Games Athletics Events – The HagueIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Soția Prințului Harry a adăugat un detaliu personalizat ceasului și încă de atunci a dezvăluit că plănuiește să-l lase moștenire fiicei sale.

„L-am gravat pe spate, „To M.M. From M.M.” și plănuiesc să îl dau fiicei mele într-o zi”, a spus ea. „Asta este ceea ce face piesele speciale, conexiunea pe care o ai cu ele.”

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton