Homepage  / Știri

Ce bine arată Aracely Arambula la filmările telenovelei „La Doña”

Ce bine arată Aracely Arambula la filmările telenovelei „La Doña”

de Redactia Tvmania

Aracely Arambula arată mai bine ca niciodată la începerea filmărilor pentru noua ei telenovelă, „La Doña”, remake-ul serialului „Doña Bárbara”, din 2008, cu Edith Gonzalez în rolul principal.

la dona1

Conform peopleenespanol.com, Aracely (41 de ani) a petrecut multe ore la sala de fitness până să înceapă acest nou proiect şi a ţinut o dietă bazată pe fructe, legume şi carne la grătar. Iar rezultatele nu au întârziat să apară.

Aracely Arambula, mama a doi băieţi, arată impecabil şi se laudă cu acest lucru pe conturile de socializare, unde nu se sfieşte să urce poze cu ea sumar îmbrăcată.

În această telenovelă produsă de Telemundo, „La Doña”, Aracely îi dă viaţă Altagraciei, o femeie de afaceri, care are un imperiu imobiliar. Ea ascunde un trecut care a marcat-o şi care a transformat-o total. Altagracia are o relaţie dificilă cu fiica ei, Monica (Danna Paola), iar, la un moment dat, se îndrăgosteşte de un avocat ambiţios, Saul (David Chocarro). Din distribuţia telenovelei mai face parte şi actriţa Rebecca Jones (care o interpretează pe Yesenia, mătuşa Altagraciei).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton