Homepage  / Articole

Era şi timpul! House se întoarce la TVR 1!

Era şi timpul! House se întoarce la TVR 1!

de Redactia Tvmania

Din această săptămână, iubitorii serialului „Dr. House” au posibilitatea de a se reîntâlni cu excentricul doctor House şi de a urmări mai multe episoade din producţia americană care a câştigat numeroase premii (printre acestea, patru premii Emmy şi două Globuri de Aur).

Telespectatorii vor putea urmări, la TVR 1, luni, marţi, miercuri, joi şi duminică, de la ora 23.00, sezonul 3 din „Dr. House”, difuzat în premieră de TVR 1 în vara anului 2009.

În fiecare dintre serile amintite (cu excepţia zilelor de marţi şi miercuri, când sunt programate transmisiuni directe din Liga Campionilor), vor fi difuzate câte două episoade din „Dr. House”.

În cel de-al treilea sezon din „Dr. House”, echipa de medici a spitalului Princeton-Plainsboro se ocupă de cazuri tot mai grele şi mai interesante, dovedindu-şi de fiecare dată profesionalismul şi stilul excentric în rezolvarea lor. Pe de altă parte, House are parte de tot felul de probleme din cauza abuzului de Vicodin.

Hugh Laurie este nominalizat şi anul acesta, la gala Emmy (ce va avea loc în curând, pe 18 septembrie), la categoria „cel mai bun actor în rol dramatic”. Este a şasea oară când actorul e nominalizat şi, din păcate, n-a câştigat niciodată până acum.

Ceremonia Emmy 2011 va fi transmisă în direct, la sfârşitul săptămânii, de HBO România.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton